Başvurular

Sapanca Belediyesi Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Sapanca Belediyesi Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Sapanca Belediyesi Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Sapanca Belediyesi Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Sapanca Belediyesi Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı

Sakarya ilimizde bulunan Sapanca Belediyesi paylaştığı ilan ile geçici işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Sapanca Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde yük taşıma için şoför alımı yapacaktır. Adayların en az ilköğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Adaylar ilana 24 Temmuz tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile diğer ilan bilgileri haberimiz devamında bulunmaktadır.

Sapanca Belediyesi Geçici İşçi Alımı İlanı 2017

Talebe başvuracak adayların en az ve en ok ilköğretim (1997 öncesi 5 yıllık ilkokul mezunları dahildir) mezun olması gerekmektedir. Noterce kura ekimi 01.08.2017 Salı gün saat 9:30 de Sapanca Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünde yapılacak olup isteyen müracaatlar kura ekimini izleyebileceklerdir. Ayrıca söz konusu bu talepte Şoför-Yük Taşıyıcı mesleğinde ve E Sınıfı ehliyette en az 15 yıl deneyim istenmekte olup bu deneyimin belgelendirilmesinde E sınıfı ehliyet alış tarihi dikkate alınacaktır. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayımlandığı tarihten bu yana 10 gün içinde en yakın İl/Şube Müdürlüğümüzden/Hizmet Merkezimizden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. Gereğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Türkiye İş Kurumunun ve talep sahibi Kamu Kurum ve Kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Taleplere müracaatları kabul görenlerin tamamı noter huzurunda kura ekimi için işverene liste halinde gönderilecektir. Başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, mesleki tecrübe, öncelik durumu…vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gün başvurular kabul edilecektir. Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin içinden öncelik belge tarihlerine göre talep rakamının katını geçmeyecek biçimde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz. Kura sonucu tespit edilen asil ve yedek adaylardan istenen belgeler ve mülakat tarihi Sapanca Belediyesi aracılığıyla adaylara tebliğ edilecektir. Kamu Kurum ve Kuruluşlarının geçici iş gücü isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacak olup yalnızca Sapanca İlesinde ikamet edenlerin ve diğer şartları sağlayanların başvuruları kabul edilecektir. Talep yayınlandıktan bu yana başvuru sürecinde yapılan adres değişiklikleri kabul edilmeyecektir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Şoför-Yük Taşıma 15
Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
SAPANCA BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 01.08.2017 09:00 – 10:00

Çalışma Adresi : RÜSTEMPAŞA MH. /SAPANCA

Bu makalemizde Sapanca Belediyesi aracılığıyla yayına giren ilan ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca belediye aracılığıyla yayına giren bütün ilanlara Sapanca Belediyesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER SAPANCA BELEDİYESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, sapanca belediyesi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan sapanca belediyesi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu