Bilgi Arşivi

İnstagram Hikayede Müzik Paylaşma Nasıl Yapılır? 2021

İnstagram Hikayede Müzik Paylaşma Nasıl Yapılır?, bilgi sitemizde İnstagram Hikayede Müzik Paylaşma Nasıl Yapılır? başlığı altında bilgi paylaştık. İnstagram Hikayede Müzik Paylaşma Nasıl Yapılır? ile alakalı tüm detaylar makalemizde.

Başlıklar

İnstagram Hikayede Müzik Paylaşma Nasıl Yapılır?

instagram-hikayede-muzik-paylasma-nasil-yapilir

instagram hikayede müzik paylaşma konulu makalemizde siz kıymetli okurlarımıza instagram hikayede şarkı paylaşma nasıl yapıldığını anlatmaya çalışacağız.

İnstagramda Şarkı Paylaşmak

İnstagram sosyal paylaşım uygulamaları içinde yerini çoktan aldı. İnstagram uygulamasında yazı, resim ve video dokümanları paylaşıla bilinmektedir. Yani instagramda müzik ekleme özelliği bulunmamaktadır.!!!!

Taki İnstagram son güncellemesi olan sürüm 137.0 ile birlikte. Son güncelleme ile üçüncü part uygulamalara gerek kalmadan İnstagramın içinde var olan bu özellik aracılığıyla rahatça müzik paylaşa bileceksiniz. Şimdi instagram şarkı paylaşma nasıl yapılır gelin hep birlikte bir göz atalım.

Öncelikli olarak instagram uygulamasını açıyoruz.

instagram-hikayede-muzik-paylasma-nasil-yapilir

Ardından hikaye bölümüne basıp kameranızdan yeni fotoğraf yahut video çekiyoruz. Yada galerinizden var olan resim, video yahut gif seçebilirsiniz. Bizim vereceğimiz örnekte galerimizden resim seçtik.

instagram-hikayede-muzik-paylasma-nasil-yapilir

Seçim yaptıktan sonra aşağıda bulunan görüntüde olduğu gibi önce ekranı aşağıdan yukarıya doğru kaydırıyoruz (bu bazı telefonlarda değişiklik gösterebilir). Ardından müzik yazan ikonu seçiyoruz.

Müziği yazan bölümü seçtikten sonra arama bölümüne paylaşmayı düşündüğünüz şarkıyı yazıyorsunuz.

Seçme işlemi bittikten sonra müziğin istediğin bölümleri keyfinizce ayarlayıp bitti butonuna basarak paylaşabilirsiniz.

instagram storyde şarkı paylaşma bu biçimde yapılmaktadır.

Ayrıca bunun dışında yardımcı uygulamalar ile instada müzik paylaşma yani hikayede şarkı paylaşmanın metotları mevcuttur. bu yöntemler ise;

1.Yöntem (Hikayede Müzik Paylaşma)

Birinci yöntem olarak instagram hikayeye müzik ekleme için, müzik dinleme uygulaması olan SoundCloud App Store ve Google Store indiriyor ve akabinde çalıştırıyoruz.

instagram-hikayede-muzik-paylasma-nasil-yapilir

instagram hikayeye müzik eklemek için resimlerdeki gösterilen yolları takip edebilirsiniz.

instagram-hikayede-muzik-paylasma-nasil-yapilir

Aynı zamanda instagram hikayede müzik paylaşma yazımızın yanında merak edeceğinizi düşündüğümüz instagramda müzik paylaşmak nasıl yapılır? için makalemize de bakabilirsiniz.

instagram sevdiğimiz bir müziği yahut ses dosyasının paylaşmamıza izin vermiyor olabilir. Üzülmenize gerek yok ikinci yöntem gelin hep birlikte bakalım.

2. Yöntem (Hikayede Şarkı Paylaşma)

İkinci yöntem olarak instagram hikaye müzik ekleme için, ilk kezr olarak Google Play Store ve App Store’dan Slayt Gösteri Hazırlayıcısını telefonumuza yüklüyoruz.

whatsapp-durum-muzik-paylasma-nasil-yapilir

İndirmiş olduğumuz uygulamayı çalıştırıyor ve ardından aşağıda gösterilen biçimde istediğimiz resim yahut videoyu telefonumuzdan seçiyoruz.

whatsapp-durum-muzik-paylasma-nasil-yapilir

Seçmiş olduğumuz fotoğrafları açıyoruz. Açılan resimlerde saniye değiştirip, istediğimiz yazı fontu kullanabiliriz. Bizim için mühim olan saniyeyi yüksek tutmak.

whatsapp-durum-muzik-paylasma-nasil-yapilir

Resim üzerinde gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra aşağıda altı çizildiği gibi instagram hikayede şarkıyı paylaşacağımız müzik dosyasını seçiyoruz.

whatsapp-durum-muzik-paylasma-nasil-yapilir

Tercih edilen müziğin isteğimiz ses aralığını seçerek, bir isim belirliyoruz.

whatsapp-durum-muzik-paylasma-nasil-yapilir

Yapmış olduğumuz bu işlemlerden sonra resim ve müziğimizi birleştirerek video dokümanı haline getiriyoruz.

whatsapp-durum-muzik-paylasma-nasil-yapilir

Videoyu galeriye kaydettikten sonra instagram uygulamasının açıyoruz.

Uygulama açıldıktan sonra hikayeler bölümünü açtığımızda aşağıdaki resimde bulunan görüntü gelmektedir.

Sol alttan, işaretle gösterilen yere bastığımızda bizi galeriye götürecek olup oradan hazırlamış olduğumuz videoyu seçiyoruz.

Bu makalemizde siz değerli okurlarımıza instagram hikayede ses kaydı paylaşma, instagramda müzik paylaşma nasıl yapılır ve instagram hikayeye müzik ekleme gibi konuların cevabını bulmaya çalıştık.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu