Başvurular

Seçil Plastik Kauçuk İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Seçil Plastik Kauçuk İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Seçil Plastik Kauçuk İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Seçil Plastik Kauçuk İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Seçil Plastik Kauçuk İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

seçil-kauçukseçil-kauçuk

Seçil Plastik Kauçuk İş Başvuru Formu

SEÇİL KAUÇUK SAN. VE TİC. A.Ş:

1983 senesinde çıktığımız müthişliğe yolculuğumuzda, kaliteye, başarıya ve yeniliğe verdiğimiz önem ile Türkiye ve Belarus`ta kurulu bulunan üretim yaptığı yerlerimizle bir çok ülkeye, Beyaz Eşya, Otomotiv, Yapı ve Altyapı sektörleri başta olmak üzere ürün ve hizmet üreten, satan küresel bir markayız.

Türkiye ve bir çok ülkeye sektörel kauçuk ürünler sunan Seçil, değerini ulusal ve ülkeler arası geçerlilikte kalite belgeleriyle ispatlamıştır ve dünya çapında akredite olan kalite kuruluşlarıyla iş birliğini sürdürmektedir. Sadece geniş üretim kapasitesiyle değil, pazarlama alanında “doğru yer, doğru fiyat, doğru miktar, doğru zaman” ilkeleri üzerine kurduğu lojistik yapılanmasının gücüyle de dünya pazarlarına ulaşan Seçil Kauçuk’ un, Almanya başta olmak üzere, bir çok şube ve distribütörlük leri bulunmakta ve 50’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

Yaklaşık 30 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 70.000 metrekare alan üzerinde faaliyet gösteren Seçil Kauçuk, tasarım ve modellemeden paketlemeye kadar gerekli tüm üretim proseslerini kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir. Şok tünelli mikrodalga, tuz banyosu, EPDM, TPV ve silikon hatlarında, farklı kapasitelerdeki ekstrüderler tercih ederek, başta co-ekstrüzyon olmak üzere değişik özelliklerde profiller üreten Seçil, pres ve enjeksiyon presleriyle de sektörel kauçuk parçalar sunmakta ve ekstrüzyon ürünlerin de enjeksiyon işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Sektörün en gelişmiş Ar-Ge laboratuvarlarından birine sahip olan Seçil Kauçuk Ar-Ge’si 2017 senesinde Ar-Ge Merkezi olmuştur. Seçil Kauçuk, gerek karışım tesislerinde hazırladığı değişik formülasyon daki hamurlar ve gerekse son ürün bazında, sektörlerin ihtiyaç duyduğu kalite kontrol analizlerini de kendi bünyesinde barındırdığı gelişmiş teknolojik cihazlara sahip Ar-Ge laboratuvarında gerçekleştirmektedir. Bu doğrultuda gelişime ve gelişmeye odaklanarak kalite yolculuğuna sürdürmektedir.

Açık Pozisyonlar:

  • Elektrik Bakım Elemanı
  • Mersin(Tarsus)
  • Müşteri Temsilcisi
  • Mersin(Tarsus)
  • Makam Şoförü
  • Mersin(Tarsus)

İş başvuru için üstteki link leri tıklayın.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu