Başvurular

Securitas iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Securitas iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Securitas iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Securitas iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Securitas iş ilanları ve iş başvurusu

Securitas AB, İsveç merkezli güvenlik hizmetleri, izleme ve danışmanlık şirketidir. 1934 senesinde faaliyetlerine başlamış olan şirket, şimdilerde dünyanın en büyük güvenlik şirketlerinden biridir. Dünya çapında 53 ülkede 300 bini aşkın çalışanı ile faaliyetlerini sürdüren şirket, Türkiye’de de Securitas Türkiye olarak hizmet vermektedir. Securitas Türkiye, telekomünikasyondan finansa, havacılıktan madenciliğe, enerji sektöründen endüstriyel tesislere kadar bi hayli geniş bir sektör ağında 800’ü aşkın kurum ve kuruluşa güvenlik hizmeti vermektedir. Securitas ülkemizde 11 bölge müdürlüğü, 70 şube müdürlüğü ile aralıksız hizmet sağlamaktadır. Ülkemizde büyüme hedefleri ışığında çalışmalarını sürdüren firma bu bağlamda bünyesine de yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştiriyor. Securitas aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Securitas Güvenlik İş İlanları 2022
  • Securitas Güvenlik İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Securitas Güvenlik İş İlanları 2022

Ülkemizde kurulduğu günden bu yana düzenli olarak büyümesini sürdüren Securitas, şimdilerde Pazar payının yüzde 20’sini tek başına kontrol etmektedir. Teknolojiyi ve deneyimi verdiği hizmetlere entegre etmeyi başarmış olan Securitas, DAK Güvenlik, Pronet Güvenlik ve Danışmanlık Hizmetleri ve Kare Güvenlik şirketlerini satın alarak büyümesine hız kesmeden devam etmiştir. Ülkemizde 20 bini aşkın insana istihdam sağlayan şirket, bu çalışanlarına ek yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Securitas Türkiye aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; şube şefi, planlama ve raporlama uzmanı, iş güvenliği uzmanı, şube müdürü, proje müdürü, silahlı silahsız özel güvenlik görevlisi, yakın koruma, güvenlik yöneticisi, ÖGG, insan kaynakları uzmanı, elektrik elektronik mühendisi, engelli personel gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Securitas Güvenlik İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Securitas bünyesinde çalışmak için iş başvurusu yapmak bi hayli basittir. Bunun için aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu sayfasına giriş yapmanız ve sizden istediğimiz bilgileri eksiksiz doldurmanız ve başvurunuzu kurumun insan kaynakları departmanına iletmeniz gerekmektedir. Başvurunuz geniş bir şekilde olarak incelenmesinin ardından başvurusu olumlu bulunan adaylara dönüş sağlanacaktır. Bu makalemizde Securitas iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Securitas İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER SECURİTAS HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, securitas hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan securitas açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu