Başvurular

Çanakkale Belediyesi İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Alım İlanı

Çanakkale Belediyesi İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Alım İlanı, iş başvuruları bölümünde Çanakkale Belediyesi İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Alım İlanı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Çanakkale Belediyesi İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Alım İlanı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Çanakkale Belediyesi İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Alım İlanı

Çanakkale Belediyesi kendisine ait web sayfası üzerinden paylaşımı yaptığı bir açıklama ile İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru alımı yapacağını açıkladı. Kurum aracılığıyla yayımlanan ilan metninde bulunan kadro bilgileri ile genel ve özel başvuru koşullarını siz değerli okurlarımıza aktarıyoruz. 

YENİ PERSONEL ALIM İLANI

Çanakkale Belediyesi’nin paylaşımı yaptığı personel alım ilanında İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru kadrolarına toplam 10 memur alımı bulunacağı bildirildi. İlanda  her kadro için alım yapılacak olan personel sayısı 5 olarak bilgisi verildi. İlanda bulunan kadro ve öğrenim bilgileri ise şu biçimde oldu.

5 İtfaiye Eri alım ilanına ”İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Meslek Yüksek Okulundan Mezun olmak ve En az (C) sınıfı Sürücü Belgesi sahibi olmak” şartlarını sağlayan adaylar başvuruda bulunabilecek.

5 Zabıta Memuru alım ilanına başvuru yapacak adaylardan sağlanması istediğimiz koşullar ise şöyle, ”Herhangi bir Lisans programından Mezun olmak ve En az (B) Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak.”

BAŞVURU KOŞULLARI

İlana başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen genel koşullar;

Türk vatandaşı olmak., Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak yahut askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş yahut yedek sınıfa geçirilmiş olmak, . Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı yahut bedensel engeli bulunmamak. . İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak. . Yaptırılacak güvenlik soruşturması neticesinde vazifeye başlamasında bir sakınca bulunmamak. erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu içinde (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

YDS VE KPSS ŞARTI

İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru alımı için başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. 

Zabıta Memuru kadrolarına atanacaklar için son beş yıl içinde YDS İngilizce sınavından en az (D) düzeysinde puan almış olmak.

BAŞVURU SÜRECİ

İlan için başvuru süreci 11/02/2019 gününde ekranlara gelecek olup 15/02/2019 Cuma günü saat 17.00′ ye kadar kadar devam edecek. İlana başvurular şahsen yapılacak. 

Kamu kurumlarınca yayımlanan tüm personel ilanlarından anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu