Başvurular

Sek Süt iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Sek Süt iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Sek Süt iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Sek Süt iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Sek Süt iş ilanları ve iş başvurusu

SEK, ülkemizde süt ve süt ürünlerinin üretiminin gelişmesi ile tüketiciye en sağlıklı, en kaliteli ve doğal ürünleri sunabilmek maksadıyla 1963 senesinde kurulmuştur.  İlk kurulduğunda bir kamu şirketi olan SEK, 1997 senesinde Koç Holding bünyesine TAT Gıda şirketleri arasına katılmıştır. Ülkemizde alanında ilkleri gerçekleştirmeyi başaran firma, ilk pastörize sütü, ilk homojenize edilmiş yoğurdu üretmiştir. Tüm bunların yanında dil peyniri ilk kez Sek Süt aracılığıyla tüketiciler ile buluşmuş ve kaşar peyniri ilk kez Sek markası aracılığıyla vakumlu ambalajda satışa sunulmuştur. Ülkemizde Sek markalı ürünlere her markette ulaşabilmek olabilecekdür. Tüketicilerin ilk tercihlerinden birisi olmayı başarmış olan SEK bünyesinde çok sayıda kişi istihdam edilmektedir. Firma bu bireylere ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. SEK Süt aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Sek Süt İş İlanları 2022
  • Sek Gıda İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Sek Süt İş İlanları 2022

Süt Endüstrisi Kurumu veya bilinen kısa adı ile SEK aracılığıyla üretilen ürünler ülkemizin her noktasında satılmaktadır. Doğrudan üreticilerden alınan süt ve diğer ürünler Sek Süt üretim yaptığı yerlerinde el değmeden işlenmekte ve tüketiciler ile buluşturulmaktadır. Satış sayılarını her sene arttırmayı başaran firma, bu büyümenin sürmesi adına yeni çalışanlara ihtiyaç duymakta ve çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Sek Süt sevkiyat noktalarına ve aşağıda bulunan üretim yaptığı yerlerine alımlar yapmaktadır.

  • Bursa Mustafakemalpaşa Fabrikası
  • Aydın Söke Fabrikası
  • İstanbul Çekmeköy Genel Müdürlük

Sek Gıda aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; sevkiyat elemanı, şoför, saha satış temsilcisi, plasiyer, gıda teknikeri, gıda mühendisi, teknisyen, üretim işçisi, engelli personel gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki tüm bunlara nasıl iş başvurusu yapılıyor?

Sek Gıda İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Sek Süt bünyesinde çalışma olanağı elde etmek için aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile başvurularınızı yapabilirsiniz. Başvurular TAT markası altında gerçekleştirilmektedir. Sayfaya girdikten sonra Kariyer Fırsatları bölümüne giriş yaparak açık iş pozisyonlarını ve bunlara ait başvuru şartlarını gözlemleyebilirsiniz. Yapacağınız başvurular kurumun insan kaynakları departmanına iletilecek ve geniş bir şekilde olarak değerlendirilecektir. Bu makalemizde Sek Gıda iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Sek Süt iş başvuru formu doldurmak için tıklayın


DİĞER SEK GIDA HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, sek gıda hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan sek gıda açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu