Başvurular

Selçuk Üniversitesi Personel Alımı Yapıyor 2022

Selçuk Üniversitesi Personel Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Selçuk Üniversitesi Personel Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Selçuk Üniversitesi Personel Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Selçuk Üniversitesi Personel Alımı Yapıyor

Selçuk Üniversitesi, Konya ilimizde yer almakta olan bir devlet üniversitesidir. Selçuk Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile 88 anlaşmali personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Selçuk Üniversitesi ilan kapsamı içinde hemşire, sağlık teknikeri, fizyoterapist, diyetisyen, röntgen teknisyeni, eczacı alımı yapacaktır. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Selçuk Üniversitesi 88 Personel Alımı İlanı 2018
  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Başvuru Sırasında Adaylardan İstenen Belgeler Nelerdir?
  • Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçları

Selçuk Üniversitesi 88 Personel Alımı İlanı 2018

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. Maddesinin (B) fıkrasına göre 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da bulunan 2’nci maddenin (b) fıkrasına göre KPSS(B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda gösterilen pozisyonlara toplam 88 (Seksensekiz) adet Sözleşmeli Personel alınacaktır.

NOT: Adaylarla hizmet anlaşmasi yapılacak olup, anlaşmade gösterilen şartları yerine getirmeyen adayların anlaşmaleri feshedilecektir. Başvuracak adaylarda yukarıda gösterilen özel şartlar ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48. Maddesinde (A fıkrasının 4, 5, 6, 7 ve 8 . bentlerinde) gösterilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53. Maddesinde gösterilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl yahut daha fazla süreyle hapis cezasına veya affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileliiflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin iflasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama yahut kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,
  • Erkekler için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş yahut yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
  • Lisans mezunları için 2016 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2016 KPSS (B) grubu KPSSP93 puanı, Ortaöğretim mezunları için 2016 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır.
  • Güvenlik soruşturması ve/yahut arşiv araştırması yapılması neticesinde atamaya engel durumu bulunmamak,9. Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Böylelikle istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması. (Bu hükme uygun olmayanlar kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.)

Özel Başvuru Şartları

  • Belirtilen    öğrenim    düzeylerinin    birinden    mezun    olmak,    aranan    nitelikleri    taşımak    ve belgelendirmek.
  • 2016 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Sadece bir unvan kodu için başvurulacaktır. Birden fazla unvan kodu için başvuru yapılması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Özel şartları ilan tarihinin ilk günü itibariyle sağlıyor olmak.

Başvuru Sırasında Adaylardan İstenen Belgeler Nelerdir?

Adayların bu ilanın gazetede yayın tarihinden bu yana 15 gün içinde (25.04.2018- 09.05.2018 tarihleri içinde) ;

  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Türkiye Cumhuriyet kimlik numarasınında olduğu nüfus cüzdanı aslı ibraz edilecektir.)
  • Diploma Fotokopisi. (Aynı zamanda aslı da ibraz edilecektir.)
  • Adli Sicil Kaydı (Barkodlu)
  • Lisans Mezunları için 2016 KPSSP3  (B) grubu,  Önlisans mezunları için 2016 KPSSP93 B grubu, Ortaöğretim Mezunları için 2016 KPSSP94 (B) grubu puanını gösterir belge.
  • Aranan niteliklerde istediğimizleri ispatlayıcı belgeler.
  • SGK Hizmet Cetveli (Barkodlu) yahut 657’ye tabi çalışanlar için onaylı hizmet cetveli.
  • 1 (Bir) Adet Fotoğraf ile birlikte
  • Erkek adaylar için askerlik durum belgesi,

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İnsan Kaynakları Biriminden temin edilecek başvuru formunu doldurarak şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

Not: 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye 2012/2964 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla eklenen ‘Ek madde 7’ gereğince,

Başvuru yapanların Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası, adres bildirimi ve askerlik durumlarına ilişkin yazılı beyanları esas alınacaktır. Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanlar ile ilanımızda gösterilen şartları taşımadığı sonradan tespit edilenler ile ilgili yasal işlem yapılacağı, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edileceği, idare aracılığıyla kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edileceği hususu önemle açıklamalur.

Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçları

Başvuru sonunda atanmaya hak kazananların listesi Hastanemiz http://hastane.selcuk.edu.tr web adresinde ilan edilecektir. Her kadronun iki katı kadarYedek belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere başvuru olmadığı takdirde ilan edilen Yedek kazananlardan sırası ile çağrılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından, bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların sonuçlarının ilan edilmesinden bu yana 15 gün içinde istediğimiz belgeleri tamamlayarak Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İnsan Kaynakları Birimine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu zaman zarfında belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler.

Yedek adaylar sırası geldikçe http://hastane.selcuk.edu.tr web adresinden ilan edilecek ve herhangi bir tebligat yapılmayacaktır. İlan tebligat yerine geçecektir.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu