Başvurular

Selçuk Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli Alım İlanı ve İş Başvuru Formu 2020

Selçuk Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli Alım İlanı ve İş Başvuru Formu 2020, iş başvurusu bölümünde Selçuk Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli Alım İlanı ve İş Başvuru Formu 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Selçuk Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli Alım İlanı ve İş Başvuru Formu 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Selçuk Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli Alım İlanı ve İş Başvuru Formu 2020

2020 senesinin sonlarına yaklaşırken Selçuk Üniversitesi anlaşmali 251 sağlık personeli alımı yapacağını açıkladı. İlan başvuru ayrıntıları ve başvuru linkini makalemizde bulacaksınızdır.

Başvuru Şartları

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53. Maddesinde gösterilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl yahut daha fazla süreyle hapis cezasına veya affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileliiflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin iflasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama yahut kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,
  • Erkekler için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş yahut yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
  • Lisans mezunları için 2018 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2018 KPSS (B) grubu KPSSP93 puanı esas alınacaktır.
  • Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Böylelikle istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kuramlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kuramların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması. (Bu hükme uygun olmayanlar kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.)
  • Belirtilen öğrenim düzeylerinin birinden mezun olmak, aranan nitelikleri taşımak ve belgelendirmek.
  • Önlisans ve Lisans mezunlarının 2018 KPSS (B) sınavına girmiş olması.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumandan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Sadece bir unvan kodu için başvurulacaktır. Birden fazla unvan kodu için başvuru yapılması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Eczacı unvanı için KPSS sınav şartı aranmayacaktır. Müracaatlar komisyonca incelenecek olup şartları uymayanlar kuraya katılamayacaktır. Şartları uyanların 2 (iki) adaydan fazla olması halinde aday ve yedek adaylar noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecektir. Kura tarihi ve yeri adaylara Hastanemiz http://hastane.selcuk.edu.tr web adresinden açıklamalacak olup, bunun bunun yanında yazılı tebligat yapılmayacaktır.

İnternet Üzerinden Yapılacak Başvurular İçin Sisteme Yüklenmesi Gereken Belgeler

  • Fotoğraf başvuru sırasında alakalı alana yüklenecektir.(Son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf sisteme yüklenecektir. )
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.
  • Diploma Fotokopisi ve/yahut mezuniyet belgesi fotokopisi. (Yükseköğrenim (önlisans ve lisans) mezunları için e-devlet’ten alınacak barkodlu mezuniyet belgesi)
  • Adli Sicil Kaydı. (E-Devlet üzerinden alınan Barkodlu Belge olacaktır.)
  • Önlisans ve Lisans mezunları için 2018 KPSS(B) sınavına girmiş olduğunu gösterir belge. (KPSS sonuç belgesi)
  • Aranan nitelikleri ispatlayıcı belgeler.(Aranan nitelikleri ispatlayıcı belge istenen unvanlarda her nitelik için ayrı ayrı belgelendirme yapılarak alakalı alana yüklenecektir.)
  • Deneyim ve hizmet şartı olan unvan kodlarında SGK Hizmet Cetveli (Barkodlu) yahut 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak çalışanlar için onaylı hizmet cetveli.
  • Erkek adaylar için askerlik durum belgesi.

Başvuruların Değerlendirilmesi ve İlan Edilmesi

  • Başvuru sonunda atanmaya hak kazananların listesi Hastanemiz http://hastane.selcuk.edu.tr web adresinde ilan edilecektir.Her kadronun iki katı kadar yedek aday belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere başvuru olmadığı takdirde ilan edilen Yedek kazananlar Hastanemiz web sayfasından (http://hastane.selcuk.edu.tr) açıklamalacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından, bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır.
  • Atanmaya hak kazanan adaylar sonuçların ilan edilmesinden bu yana 15 (onbeş) gün içinde istenen belgeleri tamamlayarak Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İnsan Kaynakları Birimine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu zaman zarfında belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybetmiş olacaktır.
  • Online Başvuru Sistemi web adresi: hastaneilan.selcuk.edu.tr
  • Başvuru Tarihleri: 10.08.2020 (saat 08:00’den) – 24.08.2020 (saat: 17:00 ‘a kadar)
  • Başvuru Şekli: “hastaneilan.selcuk.edu.tr” web adresinden online başvuru şeklinde alınacaktır.

Selçuk Üniversitesi Hakkında…

Konya’da üniversite açma konusu ilk kez 1955 senesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi aracılığıyla hazırlanan kanun tasarısı ile gündeme gelmiş fakat ne yazık ki milletvekillerinin yarısından fazlasının imzaladığı kanun, komisyon aracılığıyla yapılamamıştır. Milli Eğitim Bakanlığı. Üniversite sahibi olma yolunda ilk ciddi adım, Selçuk Eğitim Koleji ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Yüksek İslam Koleji’nin kurulması ile atıldı. Bu ilk adımı güçlendirmek ve ilerletmek maksadıyla 1968 senesinde Konya’da Üniversite Kurma ve Destekleme Derneği’nin kurulması, bugünkü Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nin temelini oluşturan Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nin kurulmasıyla sonuçlanmıştır. gösterilen özen ve gösterilen çabalar. Binaları olmamasına rağmen, bugünkü üniversitenin kuruluşuna hazırlık safhasını oluşturan bu üç okulun daha etkin bir üniversiteye geçiş süreci 1975 senesinde gerçekleşti. 11 yılı itibari ile yürürlüğe giren 1873 sayılı 4 Üniversitenin Kurulması Hakkında Kanun ile Nisan 1975, ülkemizde dört üniversitenin kurulması öngörülmüş ve bu kanunla Selçuk Üniversitesi kurulmuştur. 1976-1977 Eğitim-Öğretim senesinde 2 fakülte (Fen Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi), 7 bölüm, 327 öğrenci ve 2 öğretim üyesi ile çalışmaya başlayan Selçuk Üniversitesi, 1982 yılına kadar mühim bir ilerleme kaydedemedi.

Selçuk Üniversitesi, 23 fakülte, 6 yüksekokul, 6 yüksekokul, 22 meslek yüksekokulu, 1 devlet konservatuvarı ve 70.000’in üzerinde öğrencisi ile Türkiye’nin en büyük eğitim kurumları içinde bulunmaktadır.

 

İlana başvuru yapmak için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu