Başvurular

Selnikel iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Selnikel iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Selnikel iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Selnikel iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Selnikel iş ilanları ve iş başvurusu

Selnikel A.Ş., enerji, ısı ve hava teknikleri alanlarında faaliyet gösteren üretici firmadır. 1955 senesinden bu yana faaliyet göstermekte olan Selnikel, yüzde yüz Türk sermayesi ile kurulmuş ülkemizin sanayi sektöründe faaliyet gösteren mühim aktörlerinden biri olma özelliğini taşır. Selnikel öncelikli olarak endüstriyel kazan, endüstriyel fan ve brülör imalatlarını gerçekleştirmektedir. Fabrikası Ankara ASO 2. OSB’de bulunmaktadır. Selnikel bünyesinde çalışan çok sayıda insana ek yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Selnikel aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Selnikel İş İlanları 2022
  • Selnikel İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılıyor?

Selnikel İş İlanları 2022

Selnikel kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesini sürdürmüş ve alanında yalnızca ülkemizde değil Dünyada en büyük şirketlerden bir tanesi haline gelmiştir. Tosyalı Holding, Siemens gibi büyük şirketleri referans olarak eklemeyi başarmışlardır. Bu büyümeye ara vermeksizin devam etmek isteyen firma bünyesine de çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Selnikel aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; satış mühendisi, arge mühendisi, üretim planlama mühendisi, montaj işçisi, imalat işçisi, kalite kontrol uzmanı, iş güvenliği uzmanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu, üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Selnikel İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılıyor?

Selnikel bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile yapabilirler. Öz geçmişiniz ardından kurumun havuzuna iletilecek ve başvuru yaptığınız pozisyona uygun personel açığı oluşması durumunda da insan kaynakları aracılığıyla değerlendirilmeye alınacaktır. Bu makalemizde Selnikel iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Selnikel İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER SELNİKEL HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, selnikel hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan selnikel açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu