Başvurular

Setur iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Setur iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Setur iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Setur iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Setur iş ilanları ve iş başvurusu

Setur, turizm alanında hizmet vermekte olan Koç Holding bünyesindeki şirketlerden biridir. Setur Turizm; tur operatörlüğü, uçak bileti satışı, araç kiralama, kongre ve seminer organizasyonları, duty free operasyonları, yurt dışı eğitim alanları gibi konularda hizmet sağlamaktadır. Setur vermiş olduğu hizmetlerle adeta bir turizm rehberidir. Turizmin her alanında üyelerine eksiksiz hizmet sağlamaktadır. Yapılan araştırmalarda ülkemizde çok kez en bi hayli beğeni alan turizm şirketi olma başarısını elde etmiştir. Bu başarısını sürdürmek isteyen firma çalışmalarına devam ederken, bünyesine de çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Setur Turizm aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Setur Turizm İş İlanları 2022
  • Setur Turizm İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Setur Turizm İş İlanları 2022

Turizm alanında her türlü faaliyeti bünyesinde bulunduran Setur, turizm alanında ülkemizdeki öncü firmalardan biridir. Şirket ülkemizin çeşitli noktalarında bulunan 200’den fazla yetkili acentesi, 1500’den fazla işinde uzman çalışanı ile ülke turizmine katkı sağlamaya sürdürmektedir. Ülkemizde turizm bi hayli gelişmiş bir sektördür ve bu sektörün öncülerinden bir tanesi de tartışmasız Setur şifrketidır. Setur bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Setur aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; müşteri danışmanı, muhasebe uzmanı, bilet satış temsilcisi, tur operatörü, stajyer, ön büro temsilcisi, depo görevlisi, engelli personel, bulaşıkçı, pazarlama uzmanı, teknisyen, rezervasyon sorumlusu gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Setur Turizm İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Setur Turizm bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını aşağıda verdiğimiz iş başvuru formu aracılığıyla rahatlıkla yapabilirler. Vermiş olduğumuz insan kaynakları sayfasına girmenizin ardından şirketler bölümünden Setur’u seçmelisiniz. Akabinde Setur bünyesinde verilmiş olan açık iş pozisyonları ile bunlara ait iş başvuru şartlarını gözlemleyebilirsiniz. Setur; Finike, Ankara, Edirne, Sabiha Gökçen, Ümraniye, İstanbul gibi çok sayıda noktada alımlar gerçekleştirmektedir. Bu makalemizde Setur iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamında bulunmaktadır.

Setur İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER SETUR TURİZM HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, setur turizm hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan setur turizm açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu