Başvurular

TÜLOMSAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

TÜLOMSAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde TÜLOMSAŞ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TÜLOMSAŞ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TÜLOMSAŞ iş ilanları ve iş başvurusu

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii A.Ş. veya bilinen kısa adı ile TÜLOMSAŞ,  TCDD’nin lokomotif gereksinimini karşılayabilmek için Eskişehir ilimizde kurulmuş olan, TCDD bünyesinde hizmet vermekte olan bir şirkettir. Ülkemizin sanayileşmesinde, yerli imalatın artmasında bir kilometre taşı olarak görülmektedir. Şirketin merkezi de fabrikası da Eskişehir ilimizde bulunmaktadır. TÜLOMSAŞ her sene büyüme hedefleri ışığında ve ihtiyaçları sebebiyle çok sayıda personel alımı, işçi alımı, eleman alımı, memur alımı gerçekleştirmektedir. Aşağıda TÜLOMSAŞ aracılığıyla yayınlanmış iş ilanları, iş olanakları, iş fırsatları ve kariyer olanakları ile bu iş ilanlarına ait iş başvuru formu, başvuru şartları, başvuru tarihleri gibi iş başvurusu ayrıntıları bulunmaktadır.

  • TÜLOMSAŞ İş İlanları 2022
  • TÜLOMSAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TÜLOMSAŞ İş İlanları 2022

TÜLOMSAŞ çeşitli tipte lokomotif, demiryolu bakım aracı, bojili yük vagonu, çeşitli tipte dizel motor, alternatör, cer motoru, çelik ve pik döküm üretim kapasitesiyle Türk ağır sanayinin lokomotifi olarak hizmet vermektedir. Bunların onarımları ile diğer demiryolu araç ve gereçlerinin üretim ve onarımları da yapılmaktadır. TÜLOMSAŞ her sene çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. TÜLOMSAŞ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan iş ilanları içinde makine mühendisi, elektrik elektronik mühendisi,  tesviyeci, motorcu, elektrikçi, boyacı, sıhhi tesisatçı gibi işinde uzman deneyimsiz personellerin iş başvurusu yapabilecekleri çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Aşağıda TÜLOMSAŞ aracılığıyla yayınlanmış olan en son iş ilanları bulunmaktadır. İlanlar yayınlandıkça liste de güncellenmeye sürecektir.

  • TÜLOMSAŞ 3 İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TÜLOMSAŞ Engelli İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TÜLOMSAŞ 30 Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

İş İlanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, üniversite mezunu ve ön lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar bulunmaktadır. Ayrıca TÜLOMSAŞ engelli personel alımı, eski hükümlü işçi alımı ve stajyer alımı da yapmaktadır. Peki tüm bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapılır?

TÜLOMSAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TÜLOMSAŞ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde ve İŞKUR adresi üzerinde bulunmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara dair iş başvuru formu, başvuru şartları, başvuru tarihleri gibi bilgileri öğrenmek ve anında iş başvurusu yapmak için aşağıda da vermiş olduğumuz sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. Her ilanda gösterilen başvuru şekli ve başvuru formu değişiklik göstermektedir. Bu nedenten dolayı ilanları geniş bir şekilde incelemeniz gerekmektedir. TÜLOMSAŞ iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi ise yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu