Başvurular

Şölen iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Şölen iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Şölen iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Şölen iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Şölen iş ilanları ve iş başvurusu

Şölen Çikolata Gıda Sanayi A.Ş. yahut bilinen kısa adı ile Şölen, 1989 senesinde Çoban Ailesi aracılığıyla kurulan bir şirkettir. Şölen; çikolata, çikolatalı ürünler, bisküvi, kraker, şeker, kek ve lokum kategorilerinde ürünler üretmektedir. Şölen Çikolata ülkemizin en yenilikçi şirketlerinden biridir. Sektörde ilkleri getirmeyi başarmış ve şimdilerde ülkeler arası bir oyuncu olma hedefine başarı ile yürümektedir. Biscolata, Ozmo, Milango, Boombastic, Luppo, Lokkum, Nutymaz gibi markaları ile ülkeler arası arenada bi hayli başarılı sonuçlar elde etmiştir. Büyümesine ara vermeden devam eden şirket bu bağlamda bünyesine de çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Şölen Çikolata aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları makalemizdedır.

  • Şölen Çikolata İş İlanları 2022
  • Şölen Çikolata İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Şölen Çikolata İş İlanları 2022

Şölen Çikolata, ürün çeşitliliğini gün geçtikçe arttırmaktadır. 200’ün üzerinde ürettiği ürünü 120’yi aşkın ülkeye ihraç etmektedir. Şölen yurtdışı operasyonlarını arttırmak maksadıyla; Dubai, Cezayir, Azerbaycan, Amerika Birleşik Devletleri, Suudi Arabistan, Kanada, Çin, Almanya, İngiltere ve Latin Amerika’da bölge ofisleri açmıştır. Şölen ürünleri ülkemizin en gelişmiş üretim yaptığı yerlerinde üretimi sağlanmaktadır. Şölen Gaziantep Fabrikası ve Şölen İstanbul Silivri Fabrikası bünyesinde 2 bini aşkın kişi istihdam edilmektedir. Bu üretim yaptığı yerleri dünya çapında misal olarak gösterilen tesisler içinde bulunmaktadır. Şölen üretim yaptığı yerlerine ve genel müdürlük binasına ve diğer bölge müdürlüklerine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Şölen aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; elektrik bakım mühendisi, makam şoförü, mağaza satış personeli, vardiya mühendisi, kurumsal saha satış yöneticisi, SAP Modül Uzmanı, proses kontrol teknikeri, müşteri hizmetleri uzmanı, iş zekası müdürü, üretim elemanı, engelli personel, stajyer, laborant, endüstri mühendisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Şölen Çikolata İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Şölen Çikolata yeni yapacağı işe alımlarda çeşitli kariyer portallarında ve kendi web adresi üzerinde ilanlar yayınlamaktadır. Bu ilanlara başvuru yapmak için aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile kurumun insan kaynakları departmanına varabilirsiniz. Sayfaya girmenizin ardından “İş Fırsatları ve başvurusu” kısmına tıklayarak güncel açık iş pozisyonlarını ve bunlara ait başvuru şartlarını gözlemleyebilirsiniz. Bu makalemizde Şölen Gıda iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Şölen Çikolata İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER ŞÖLEN HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, şölen hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan şölen açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu