Başvurular

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) iş ilanları ve iş başvurusu

Elektrik Üretim Anonim Şirketi veya bilinen kısa ismi ile EÜAŞ, ülkemizin enerji ve ekonomi politikasına uygun olarak, elektrik üretim faaliyetlerinde bulunmak amacı ile teşkil edilen kamu kuruluşu niteliğindeki, %100 hissesi hazineye ait olan bir şirkettir. Ülkemizdeki elektrik üretiminin büyük çoğunluğu EÜAŞ aracılığıyla karşılanmaktadır. Ülkemizin en büyük şirketleri içinde kamu şirketlerini temsil eden tek şirket olarak göze çarpmaktadır. EÜAŞ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde faaliyet göstermektedir. EÜAŞ her sene faaliyetlerinin ara vermeksizin devamı adına çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Yazımız devamında EÜAŞ iş ilanları ile bu ilanlara ait iş başvurusu ve iş başvuru formu bulunmaktadır.

  • Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) İş İlanları 2022
  • EÜAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) İş İlanları 2022

EÜAŞ faaliyetlerinin devamı adına her sene çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı yapmaktadır. Bu iş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu adayların iş başvurusu yapabilecekleri çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanların akabinde işe alınan bay ve bayan personeller anlaşmali, daimi ve geçici gibi çeşitli statülerde istihdam edilmektedir. Aşağıda EÜAŞ aracılığıyla yayınlanmış olan en son güncel iş ilanları bulunmaktadır.

  • EÜAŞ Engelli İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • EÜAŞ 300 İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • EÜAŞ 39 Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • EÜAŞ 116 İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

EÜAŞ aracılığıyla yayınlanmış ve yayına girecek olan iş ilanları içinde elektronik teknisyeni, elektrik teknisyeni, makine tamir bakım teknisyeni, teknik ressam, şoför, iş makineleri operatörü, düz işçi, bakım teknikeri, elektrik teknikeri gibi sayısız kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Aşağıda EÜAŞ bünyesinde faaliyet göstermekte olan kuruluşların bünyesine bu alımlar gerçekleştirilecektir. Bunun dışında yazımızın devamından bu iş ilanları için nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi de geniş bir şekilde olarak anlattık.

“Afşin-Elbistan A/B Termik Santrali, Aliağa Termik Santrali, Bursa Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali, Atatürk Barajı ve Hidroelektrik Santrali, Keban Barajı ve Hidroelektrik Santrali, Karakaya, Barajı ve Hidroelektrik Santrali, Altınkaya Barajı ve Hidroelektrik Santrali, Hasan Uğurlu Barajı ve Hidroelektrik Santrali, Çatalan Barajı ve Hidroelektrik Santrali, Hirfanlı Barajı ve Hidroelektrik, Santrali, Kesikköprü Hidroelektrik Santrali, Kapulukaya Hidroelektrik Santrali, Karkamış Hidroelektrik Santrali, Şanlıurfa Hidroelektrik Santrali, Dicle Hidroelektrik Santrali, Kralkızı Hidroelektrik Santrali, Batman Hidroelektrik Santrali, Özlüce Hidroelektrik Santrali, Derbent Hidroelektrik Santrali,Obruk Hidroelektrik Santrali, Suat Uğurlu Hidroelektrik Santrali, Gökçekaya Hidroelektrik Santrali, Yenice Hidroelektrik Santrali, Sarıyar Hasan Polatkan Hidroelektrik Santrali, Gezende Hidroelektrik Santrali, Aslantaş Hidroelektrik Santrali, Menzelet Hidroelektrik Santrali, Kılıçkaya Hidroelektrik Santrali, Çamlıgöze Hidroelektrik Santrali, Demirköprü Hidroelektrik Santrali, Adıgüzel Hidroelektrik Santrali, Almus Hidroelektrişk Santrali, Köklüce Hidroelektrik Santrali, Seyhan I Hidroelektrik Santrali, Sır Hidroelektrik Santrali, Berke Hidroelektrik Santrali, Borçka Hidroelektrik Santrali, Muratlı Hidroelektrik Santrali, Deriner Hidroelektrik Santrali”

EÜAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

EÜAŞ aracılığıyla yayınlanmış olan bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde İŞKUR üzerinde ve kurumun resmi adresi olan www.euas.gov.tr/ adresi üzerinde yayınlanmaktadır. Bu iş ilanlarını takip etmek ve anında iş başvurusu yapmak için tek yapmanız gereken sosyal ağlardan devlette.com adresimizi takip etmektir. İlanlar yayına girdiğinda ilanlara ait olan iş başvuru formu, iş talep formu, başvuru şartları, başvuru tarihleri gibi iş başvurusu ayrıntılarını sosyal ağlarımız üzerinden duyuracağız. Harici olan EÜAŞ, ilanlar yayınlanmadan bünyesine yapılmak istenen iş başvurularını ise kabul etmemektedir. Bu nedenten dolayı EÜAŞ bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlarımız ilanların yayına girmesinı beklemeli ve yine söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurularını gerçekleştirmelidirler.


DİĞER EÜAŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, eüaş hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan eüaş açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu