Başvurular

Sosyal Hizmetler ve Çoçuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Personel Alımı 2022

Sosyal Hizmetler ve Çoçuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Personel Alımı 2022, iş başvuru bölümüzde Sosyal Hizmetler ve Çoçuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Personel Alımı 2015 ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Sosyal Hizmetler ve Çoçuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Personel Alımı 2015 başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Sosyal Hizmetler ve Çoçuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Personel Alımı

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu personel alım ilanı ( SHÇEK ) paylaştıkları tercih kılavuzunda personel alımı gerçekleştireceklerini açıkladılar. Yerleştirme işlemlerinde 2015 yılı boyunca toplam 3168 kadro ve pozisyona yerleştirme yapılacaktır. SHÇEK personel alımı başvuru şartlarına yazımızın devamından varabilirsiniz.

SOSYAL HİZMETLER VE ÇOCUK ESİRGEME KURUMU PERSONEL ALIMI 2015

Sosyal hizmetler kanunu kapsamı içinde istihdam ile ilgilin yararlanacaklar için 2014/1 tercih kılavuzu yayımlandı.  2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun ek 1 inci maddesi kapsamı içinde sosyal hizmet modellerinden yararlananlardan istihdam hakkını haiz olanların atanabilmesi için Başkanlığımızca yapılacak yerleştirme işlemlerine ilişkin Tercih Kılavuzu yayımlanmıştır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR ?

  • Yerleştirme işlemi Devlet Personel Başkanlığınca yapılacak olup, adayların yerleştirme tercihleri www.turkiye.gov.tr adresinden alınacaktır.
  • Tercih işlemleri 10/12/2014 tarihinde ekranlara gelecektır.
  • Yerleştirme işlemine yalnızca Devlet Personel Başkanlığına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca 2828 sayılı Kanun kapsamı içinde hak sahibi olarak bildirimi yapılan bireyler katılabileceklerdir.
  • Tercih işlemleri www.turkiye.gov.tr internet adresi üzerinden adaylarca e-Devlet şifreleri girilerek 2828 Sosyal Hizmetler Tercih Sistemi bölümünden yapılacaktır.
  • Bu nedenle adayların e-Devlet kapısı şifrelerinin bulunması gerekmektedir. e-Devlet şifresi bulunmayan adayların tercihte bulunabilmeleri olabilecek değildir.
  • Şifresi bulunmayan adayların bir an önce PTT şubelerinden şifrelerini almaları gerekmektedir.
  • Tercih işlemleri 22 Aralık 2014 Pazartesi günü saat 23:59’da sona erecektir.
  • Kadro ve pozisyonlar için talep edilen şartları taşımayan adaylar yerleştirilseler dahi atanamazlar. Bu itibarla adayların tercihte bulunacakları kadro yahut pozisyonları belirlemeden önce kadro ve pozisyonların karşısında bulunan şartları incelemeleri ve kılavuzda bulunan açıklamaları dikkatlice okumaları gerekmektedir.

Alınacak olan 3168 personel kadro ve pozisyonlardan 919 kadro ve pozisyona KPSS sonucuna göre yerleştirme yapılacak olup, bu kadro ve pozisyonların öğrenim durumlarına göre dağılımı aşağıdaki biçimdedir;

  • Ortaöğretim: 700
  • Önlisans: 125
  • Lisans: 94

İlköğretim/ortaokul/ilkokul mezunlarının başvurabilecekleri Kura sonucuna göre yerleştirme ile 2249 kadro için yerleştirme yapılacaktır. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu iş ilanları sayfamız üzerinden varabilirsiniz.

SHÇEK BAŞVURU YAPMAK VE DAHA DETAYLI BİLGİ EDİNMEK için TIKLAYIN

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu