Başvurular

İş Arayanlara Müjdeli Haber ! 22-45 Yaş Arası Herkes Başvuru Yapabilir

İş Arayanlara Müjdeli Haber ! 22-45 Yaş Arası Herkes Başvuru Yapabilir, iş başvuruları bölümünde İş Arayanlara Müjdeli Haber ! 22-45 Yaş Arası Herkes Başvuru Yapabilir ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. İş Arayanlara Müjdeli Haber ! 22-45 Yaş Arası Herkes Başvuru Yapabilir ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

İş Arayanlara Müjdeli Haber ! 22-45 Yaş Arası Herkes Başvuru Yapabilir

CMS Jant şifrketi aracılığıyla iş arayanlar için yeni iş ilanı yayımlandı. Bu ilanda 22 – 45 ayş aralığındaki vatandaşların başvuru yapabileceği belirtilerek Meslek Liselerinin Torna-Tesviye, Frezecilik, Tesviyecilik, Makine, CNC, Numerik Kontrollü Makineler, Kalıp, Kalıpçılık, Endüstriyel Kalıpçılık, Metal İşleri, Döküm, Kimya, Oto boya, Oto Boya Karoseri, Otomotiv, Sınai Boya bölümlerinden mezun olanların başvuru yapabileceği altı çizildi.

ARANAN ŞARTLAR

Söz konusu ilanda 100 işçi alımı yapılacağı belirtilerek adayların bazı şartlara haiz olması gerektiği altı çizildi. Bu ilana başvur yapacak olanlarda aranan şartlar ise şöyle altı çizildi:

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

– Görevini yapmada herhangi bir sağlık sıkıntısı olmamak,
-22-45 yaş aralığında,

-Meslek Liselerinin Torna-Tesviye, Frezecilik, Tesviyecilik, Makine, CNC, Numerik Kontrollü Makineler, Kalıp, Kalıpçılık, Endüstriyel Kalıpçılık, Metal İşleri, Döküm, Kimya, Oto boya, Oto Boya Karoseri, Otomotiv, Sınai Boya bölümlerinden mezun.

BAŞVURU DETAYLARI

Yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylar yalnızca online olarak başvuru yapabileceklerdir. Adaylar CMS web sitesinde bulunan “https://www.cms.com.tr/tr/kariyer#section-is-basvurusu” web adresi üzerinden başvurularını gerçekleştireceklerdir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu