Başvurular

Sulusaray Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Sulusaray Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Sulusaray Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Sulusaray Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Sulusaray Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı

Tokat ilimizde bulunan Sulusaray Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile işçi alımı yapacağını açıkladı. Sulusaray Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde temizlik işleri için beden işçisi alımı gerçekleştirecektir. Adayların en az ilköğretim ve en fazla lisans mezunu olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 11 işçi alımı gerçekleştirilecektir. Adaylar ilana 18 Aralık 2017 tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamında bulunmaktadır.

Sulusaray Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2017

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayımlandığı tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr İnternet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Taleplere başvurularda bireylerin adrese dayalı nüfus kayıt sistemindeki kayıtlı olan adresleri dikkate alınmaktadır. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun gereksiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. İşe alınacak bireylerde MEB onaylı Çevre Koruma Belgesi (Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Her Türlü Çöp ve Atık Maddelerle İlgili İşler) , Çöp Toplama Personel Eğitimi Belgesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Katılım belgesine sahip olmak, Mesleki ile alakalı alıştığını SSK Hizmet dökümü ile belgelemek şartı aranmaktadır.

Talebe başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar 22.12.2017 tarihinden önce istediğimiz başvuru belgelerini Sulusaray Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğüne elden teslim etmeleri gerekmektedir.Nihai listede isimleri bildirilen adaylardan belgelerini teslim etmeyenler Noter Kura çekilişine tabi tutulmayacak, bu bireyler liste halinde İşkur’a bildirilecektir. 22.12.2017 tarihinde saat 10.00’da Sulusaray Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğünde noter huzurunda kura çekimi ile belirlenecektir. Kura çekiminde mülakata hak kazananlara sözlü sınav/mülakat ilan tebligat gönderilecek olup, sözlü sınav/mülakat 02.01.2018 tarihinde saat 10:00 da Sulusaray Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğünde yapılacaktır. Öncelikli olarak başvuruda bulunan sürekli olarak veya geçici iş gücü isteklerine işverence davet edildiği halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen , sınava katılmayan , işi reddeden yahut Kamuda sürekli olarak işi statüsünde işe yerleşenlerin nicelik hakkı ortadan kalkar, nicelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz.

NOT: İşe yerleşecek adaylar asgari ücretle çalıştırılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Beden İşçisi (Temizlik)
Nitelik Başlığı Nitelik Aciklamasi
İşçi Sağlığı, İş Güvenliği, Çevre İş Sağlığı ve İş Güvenliği

İşe başvuru yapan adaylar için Sulusaray Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğünde 22 Aralık 2017 tarihinde saat 10:00 ile 11:00 saatleri içinde kura çekimi yapılacaktır.Bu makalemizde Sulusaray Belediyesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan işçi alımı ilanına dair başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu