Başvurular

SunExpress iş ilanları ve iş başvurusu 2022

SunExpress iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde SunExpress iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. SunExpress iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

SunExpress iş ilanları ve iş başvurusu

SunExpress ( Güneş Ekspres Havacılık A.Ş. ) Antalya merkezli bir havayolu şirketidir. Şirket ülkemizin popüler tatil noktalarından Avrupa’ya tarifeli ve charter uçuşlar düzenlemektedir. SunExpress, Türk Hava Yolları ve Lufthansa aracılığıyla kurulmuş olan bir şirkettir. Bu iki şirketin SunExpress’te eşit yani yarı yarıya hissesi  bulunmaktadır. SunExpress ihtiyaçları ışığında ise çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır. SunExpress aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları ile bu ilanlara ait açık iş pozisyonları, iş başvuru formu ve iş başvurusu ayrıntıları haberimiz devamında bulunmaktadır.

  • SunExpress İş İlanları 2022
  • SunExpress İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

SunExpress İş İlanları 2022

SunExpress kurulmuş olduğu günden bu yana düzenli olarak büyümeyi başarmış ve şimdilerde yalnızca ülkemizde değil, dünya çapında adından söz ettiren havayolu şirketlerinden bir tanesi olmuştur. SunExpress bünyesinde çok sayıda ulustan 3 bini aşkın çalışan bulunmaktadır. SunExpress, büyüme hedefleri ve ihtiyaçları ışığında bu çalışanlarına ek olarak çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

SunExpress aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan iş ilanları içinde; pilot, hostes, stajyer, kabin memuru, host, teknisyen, tekniker, uçuş hostesi, santral memuru, müşteri hizmetleri çağrı merkezi personeli, santral memuru, kabin yönetimi ofis yöneticisi, teknik depo şefi, dökümantasyon personeli, ikinci kaptan, teknik arz uzmanı gibi çok sayıda bay – bayan, işinde uzman – deneyimsiz, part time ve full time kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. İlanlara ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu adaylar iş başvurusu yapabileceklerdir.

SunExpress İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

SunExpress kokpit ekibine, kabin hizmetleri ekibine, yer hizmetleri ekibine ve hat bakım & teknik ekibine alımlar gerçekleştirmektedir. SunExpress aracılığıyla yayına giren iş ilanları bazı kariyer portalları üzerinde yer bulmaktadır. Yapılan alımların açıklamasu ise www.devlette.com adresimiz üzerinde yayınlanmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara ait iş başvuru formu, tarihleri ve şartları gibi bilgileri görmek ve anında iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantı üzerinden ise açık iş pozisyonları görülebilir. Bunun yanında yapacak olduğunuz iş başvuruları kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenecek ve bir dizi yabancı dil, mülakat gibi testten geçirileceksiniz. Bu aşamayı da başarı ile geçen bireyler SunExpress bünyesinde çalışma olanağı elde ederler. Bu makalemizde SunExpress iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

SunExpress İş Başvurusu Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER SUNEXPRESS HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, sunexpress hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan sunexpress açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu