Başvurular

Sütaş iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Sütaş iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Sütaş iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Sütaş iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Sütaş iş ilanları ve iş başvurusu

Sütaş, 1975 senesinde Bursa ilimizde Karacabey beldesinde kurulmuş olan süt ve süt ürünlerine odaklı faaliyet göstermekte olan bir şirkettir. Kurulduğunda günlük 5 ton olan süt işleme kapasitesi şimdilerde günlük 4 bin tona çıkmıştır. Kurulduğu günden bu yana büyüyen ve gelişen Sütaş, aracılığıyla üretilen ürünler şimdilerde her on hanenin sekizinde tercih edilmektedir. Ülkemizin en bilinen markalarından bir tanesi olan Sütaş, 80’e yakın ürünü üretmekte ve gerek yurt içi gerekse yurt dışı pazarında satmaktadır.  Ülkemizde süt ve süt ürünlerinin önder markası olan Sütaş, bünyesinde çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır. Sütaş aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamında bulunmaktadır.

  • Sütaş İş İlanları 2022
  • Sütaş İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Sütaş İş İlanları 2022

Ülkemizin en büyük süt ve süt ürünleri üreticilerinden bir tanesi olan Sütaş, her sene milyarlarca TL ciro açıklamaktadır. Bu başarısında ineklerin beslendiği ottan, sofralara kadar ulaşan tüm süreci takip etmesi ve güvenilir ürünleri müşterileri ile buluşturabilmesi gelmektedir. Kendisini düzenli olarak yenileyen, teknolojiyi bu doğrultuda en iyi takip eden firmalardan olan Sütaş, ülkemizde ve yurt dışında üretim yaptığı yerlerine sahiptir. Sütaş aşağıda saymış olduğumuz üretim yaptığı yerlerine, genel müdürlük binasına ve diğer bölge sevkiyat noktalarına çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

  • Bursa Karacabey Entegre Tesisleri (Fabrikası)
  • Aksaray Entegre Tesisleri (Fabrikası)
  • Sütaş Tire Entegre Tesisleri (Fabrikası)
  • Makedonya Üsküp Tesisleri
  • Sütaş Bingöl Fabrikası

Sütaş Gıda aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; üretim operatörü, mekanik teknisyeni, plasiyer, süt kalite kontrol memuru, kalite kontrol uzmanı, denetim uzmanı, gıda mühendisi, stajyer, distribütör satış yöneticisi, çay servis elemanı, garson, makine mühendisi, şoför, biyolog, engelli personel gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Sütaş İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Sütaş bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek için başvurunuzu hr@sutas.com.tr mail adresine iletebilirsiniz. Bunun bunun yanında aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu sayfasında açık iş pozisyonları bulunmaktadır. Yine bu sayfa üzerinden başvuru şartları ile ilgili bilgi alabilir ve başvurunuzu gönderebilirsiniz. Başvurularınızı bu iki yolla da uygulayabilirsiniz. Başvurularınız kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenecektir. Bu makalemizde Sütaş iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Sütaş İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu