Başvurular

TAB Gıda iş ilanları ve iş başvurusu 2022

TAB Gıda iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde TAB Gıda iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TAB Gıda iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TAB Gıda iş ilanları ve iş başvurusu

TAB Gıda, 1994 senesinde kurulmuş olan ve gıda sektöründe faaliyet gösteren bir firmadır. TÜRK ATA BURGER sözcüklerinin baş harflerinin birleşmesi ile ortaya çıkmıştır. Ata Holding kuruluşlarından bir tanesi olan TAB Gıda Türkiye’de; Burger King, Sbarro, Popeyes, Arby’s, My BK Cafe markalarının isim haklarına sahiptir. Ayrıca Usta Dönerci ve Usta Pideci markalarının da kurucusudur. Ülkemizde faaliyet göstermekte olan en büyük gıda markaları TAB Gıda çatısı altında hizmet sürdürmektedir. Bünyesinde 10 bini aşkın çalışana sahip olan şirket, bu çalışanlara ek çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. TAB Gıda aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • TAB Gıda İş İlanları 2022
  • TAB Gıda İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TAB Gıda İş İlanları 2022

TAB Gıda, bi hayli hızlı servis restoran zinciri kategorisinde ülkemizin en büyük markalarından biridir. Bünyesinde oluşturdukları sistemle gıda işletmeciliği alanında tüm sorunlara bi hayli hızlıca çözüm üretebilmektedirler. Bu gelişmeler ile büyümesine aralıksız sürdürmektedir. TAB Gıda bünyesinde faaliyet gösteren markalarda kullanılan etler Amasya Suluova’da bulunan Ekur Et Entegre Tesisi bünyesinde üretimi sağlanmaktadır. Markaların patates ihtiyaçları ise Afyon ilinde bulunan Atakey Patates İşleme Fabrikası bünyesinde üretimi sağlanmaktadır. Pizza hamuru ve hamburger ihtiyacı ise Ekmek Unlu Gıda aracılığıyla karşılanmaktadır. Şirketin salata ihtiyacı Antalya ilimizde bulunan Fasdat Sebze Doğrama Tesisi bünyesinde karşılanmaktadır. Mutfak ekipmanları ise MES Mutfak aracılığıyla karşılanır. TAB Gıda tüm bu şirketlere, sevkiyat bölgelerine, mağazalarına ve fabrikalarına çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

TAB Gıda aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; restoran yönetici adayı, animasyon ve görsel tasarım uzmanı, performans yönetimi ve raporlama uzmanı, CRM uzmanı, E-Ticaret uzman yardımcısı, pazarlama uzmanı, pazarlama uzman yardımcısı, hareketli görsel tasarım uzmanı, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, engelli personel, performans yönetimi uzmanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

TAB Gıda İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TAB Gıda işe alım yaparken önceden bünyesine iş başvurusunda bulunmuş ve özgeçmiş bireylere öncelik tanımaktadır. Sizler de özgeçmişinizi kuruma ileterek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki iş başvuru formu sayfasına giriş yapmanız ve sizden istediğimiz bilgileri eksiksiz doldurarak kurumun insan kaynakları departmanına iletmeniz yeterli gelmektedir. TAB Gıda doğru insanı doğru işe yerleştirmeyi amaç edinmiş bi hayli başarılı bir İK yönetimine sahiptir. Bundan dolayı tüm bilgileri doğru girmeniz mühimdir. İşe alım süreci ile ilgili merak ettiklerinizi ise kurumun insan kaynakları çağrı merkezi numarası olan 444 7 822 telefon numarası üzerinden sorabilirsiniz. Bu makalemizde TAB Gıda iş ilanları ve iş başvurusu ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik.

TAB Gıda İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER TAB GIDA HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, tab gıda hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan tab gıda açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu