Başvurular

İŞKUR İstanbul, Ankara ve İzmir illerinden hasta kabul ve kayıt görevlisi alımı yapacak!

İŞKUR İstanbul, Ankara ve İzmir illerinden hasta kabul ve kayıt görevlisi alımı yapacak!, iş başvuruları bölümünde İŞKUR İstanbul, Ankara ve İzmir illerinden hasta kabul ve kayıt görevlisi alımı yapacak! ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. İŞKUR İstanbul, Ankara ve İzmir illerinden hasta kabul ve kayıt görevlisi alımı yapacak! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

İŞKUR İstanbul, Ankara ve İzmir illerinden hasta kabul ve kayıt görevlisi alımı yapacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), aşağıda gösterilen hastane ve sağlık kurumlarına hasta kabul ve kayıt görevlisi alımı yapıldığını açıkladı. Personel alımları en az ilköğretim, lise ve önlisans mezunu öğrenim düzeylerinden yapılacak olup, personel alımı yapan kurumların ilanları aşağıda verilmiştir.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

İş başvuruları size en yakın İŞKUR şubelerinden yahut ilan altında gösterilen linke tıklayarak online yapılabilmektedir. Her bir ilanın son başvuru tarihi farklı olup, yalnızca İstanbul, Ankara ve İzmir ilinde bulunanlar başvuru yapabilir.

HASTA KABUL VE KAYIT GÖREVLİSİ ALIMI GÜNCEL İŞ İLANLARI

1 – Çankaya’ da bulunan tıp merkezinde görevlendirilmek üzere lise mezunu hasta kabul-kayıt görevlisi alınacaktır.

Güleryüzlü ve insan ilişkileri kuvvetli, ekip çalışmasına yatkın, dış görünümüne özen gösteren, meddata programına hakim, sağlık sektöründe en az 2 yıl işinde uzman

laletanriyakul@mediparktip.com.tr özgeçmiş gönderilmesi gerekmektedir.

Son başvuru tarihi; 22 Ocak 2020

2 – İstanbul Bağcılar’da bulunan Ersa Sağlık, en az önlisans mezunu hasta kabul-kayıt görevlisi aramaktadır.

Tercihen alanında 1 yıl işinde uzman, Dış görünüşüne önem veren, Hasta tatminiyeti odaklı, Hasta kayıt süreçlerinde bulunmuş, Evrak takibi yapabilen, Excel kullanımı iyi düzeyde olan, Tercihen Bayan, İstanbul Bağcılar ve Güneşli etrafında ikamet eden yahut edebilecek adaylar başvuru yapabilirsiler

Son başvuru tarihi; 18 Ocak 2020

İletişim; 905380531083

3 – İzmir Buca’da bulunan Ata Fizik Özel Sağlık Hizmetleri en az lise mezunu Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi alımı yapacak!

Hasta Kayıt ve Kabul deneyimi olan, Tercihen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon işleyişleri hususunda işinde uzman adaylar başvuru yapabilirler.

Son başvuru 11 Ocak 2020

İletişim; 902324421188

4 – İstanbul Maltepe’de bulunan Deva Sağlık Spor Hizmetleri en az ilköğretim mezunu engelli Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi alımı yapacak!

İŞKUR sayfasından başvuru yapan engelli adayların başvur butonuna tıkladıktan sonra işveren ile irtibata geçip randevu alması gerekmektedir.

Ayrıca engelli adayların diğer engelli açığı olan firmalarla görüşmeleri için pazartesi günleri saat 10:00’da yunus emre kültür merkezinde gerçekleştirilen engelli-işveren toplu iş görüşmesine katılmaları gerekmektedir.

%40 ve üzeri engelli raporu olan bireyler başvuru yapabilir.

902165180900

Yukarıda gösterilen ilanlara İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online başvuru yapmak ve yayına giren diğer tüm iş ilanlarını görüntülemek için buraya tıklayınız

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu