Başvurular

Tatbak iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Tatbak iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Tatbak iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Tatbak iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Tatbak iş ilanları ve iş başvurusu

Tatbak, 2001 senesinde kurulmuş olan ve ülkemizde çok sayıda mağazaya sahip olan bir mağazalar zinciridir. 2005 yılına kadar Hakmar bünyesinde yoluna devam etmiş, ardından ise açılışını yaptığı ilk şube olan Pendik şubesi ile üyelerine merhaba demiştir. Mağazalarında 250’yi aşkın ürün çeşidi bulunmaktadır. Bu ürünlerin bir çoğunu Tatbak fabrikasında üretimi sağlanmaktadır. Gerek kendi ürünlerini kendisinin üretmesi, gerekse bu ürünleri bi hayli uygun fiyatlara müşterilerle buluşturması yönünden kurulmuş olduğu günden bu yana bi hayli tercih edilen bir marka olmayı başaran Tatbak, büyümesine ara vermeksizin sürdürmektedir. Günümüzde 80’i akın mağaza sayısına ulaşmayı başarmıştır. Bu büyümesinin devam etmesi adına çalışmalarını sürdüren Tatbak, bünyesine de çeşitli zamanlarda çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Tatbak aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Tatbak İş İlanları 2022
  • Tatbak İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Tatbak İş İlanları 2022

Tatbak ürünlerini günlük olarak üretmekte ve satılmayan ürünlerini hemen toplatmaktadır. Tatbak mağazalarında; baklama, sarma, kadayıf, kuru pasta, şekerleme gibi çok sayıda ürün çeşidi bulunmaktadır. Tatbak imalathanesinde 700’ü aşkın, mağazalarında ise 600’ü aşkın personel istihdam edilmektedir. İstanbul Anadolu Yakası ve İstanbul Avrupa Yakası gibi lokasyonlarda Tatbak bu bireylere ek çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaya sürdürmekte.

Tatbak bünyesinde yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; satış elemanı, şoför, insan kaynakları uzmanı, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, kasiyer, mağaza müdürü, mağaza müdür yardımcısı, reyon sorumlusu gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz, engelli ve eski hükümlü adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Tatbak İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Tatbak bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek isteyen adaylar aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını yapabilirler. Bunun için sayfaya girmenizin ardından isim, soyisim, e-posta adresi kısımları doldurulduktan sonra özgeçmiş yani CV göndermelisiniz. Yapacak olduğunuz iş başvuruları ardından kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenecek ve başvurusu olumlu bulunan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Bu makalemizde Tatbak iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun  veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Tatbak İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER TATBAK HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, tatbak hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan tatbak açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu