Bilgi Arşivi

TAV Havalimanları Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021

TAV Havalimanları Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021, başvurular bölümümüzde TAV Havalimanları Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. TAV Havalimanları Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

TAV Havalimanları Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021

TAV Havalimanları çalışma saatleri ve firmada ki işleyişi incelediğimiz makalemizde; mesai saatleri civarından açılış – kapanış saatlerine, iletişim ve çağrı merkezi numaralarından resmi ve dini bayram tatilleriyle alakalı birden çok detaya varabilirsiniz.

TAV Havalimanları Çalışma Saatleri ve Firma Açıklamaları

  • TAV Havalimanları Çalışma Saatleri ve Firma Açıklamaları
  • TAV Havalimanları Mesai Saatleri! Açılış – Kapanış Saatleri
  • TAV Havalimanları Hafta Sonu ve Resmi Tatiller
  • İletişim Adresleri
Çalışma Saatleri
Açılış Saati 10:00
Öğle Arası –
Kapanış Saati 22:00
Resmi Bayramları – Açık
Dini Bayramlar -14:00 – 22:00

TAV havalimanları işletmesi 1997’de Tepe ve Akfen gruplarının girişimi ile İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlar halesi ile kuruldu. 2000 senesinde hizmete giren TAV Havalimanları çalışma saatleri en fazla araştırılan konulardan biri olarak karşımız acıkıyor.

tav havalimanları çalışma saatleritav havalimanları çalışma saatleri

Hafta içi ve hafta sonu saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor, resmi tatillerde çalışıyor mu, hafta sonu tatili var mı, öğle tatili molası veriyor mu gibi sorular çevredeki insanlar aracılığıyla araştırılmaktadır. TAV Havalimanları açılış-kapanış saati ile alakalı yaptığımız geniş bir şekilde araştırmayı makalemizin devamında bulacaksınızdır.

TAV Havalimanları Mesai Saatleri! Açılış – Kapanış Saatleri

Sahip olduğu bilgi birikimi ve nitelikli insan kaynağı ile hem havalimanı yapım projelerinde hem de havalimanı işletmeciliğinde kısa bir sürede marka olmuştur. Haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren TAV Havalimanları çalışma saatleri, hizmet verdiği tüm havalimanlarında aynıdır.

Dünyanın ileri gelen Havalimanı işletmecileri içinde bulunan TAV Havalimanı açılış-kapanış saati olmayan kesintisiz hizmet veren bir kuruluştur. TAV havalimanları, havayolu operasyonlarının diğer alanları olan duty free, yer hizmetleri, güvenlik hizmetleri, bilişim, yiyecek ve içecek hizmetleri gibi alanlarda da hizmet vermektedir. TAV Havalimanları işletmesi, 2018 yılı itibariyle 152 milyon yolcuya hizmet sunmuştur.

TAV Havalimanları Hafta Sonu ve Resmi Tatiller

TAV havalimanları işletmesi hafta sonu tatili olan Cumartesi ve Pazar günleri yolcu yoğunluğunun fazla olmasından dolayı hizmetlerine kesintisiz olarak sürdürmektedir. Resmi tatil günlerinde ve Dini Bayram tatili günlerinde yolcu yoğunluğu göz önüne alındığında TAV havalimanları işletmeleri normal zamanlardan daha fazla hizmet vermektedir.

Özellikle bayram arifeleri ve bayramlar havalimanlarının en yoğun olduğu günler olduğu için TAV Havalimanları işletmeleri bu günlerde hizmet kapasitesini arttırmaktadır. Dolayısı ile TAV Havalimanları işletmeleri hafta sonu, bayram demeden 7 gün 24 saat havayolu yolcularına kesintisiz olarak hizmet vermeye sürdürmektedir.

Firmanın çalışma saatlerini ele aldığımız yazımızın sonuna gelirken, şirkete ait TAV Havalimanları İş İlanları ve Personel – Eleman Alımları 2021  başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

İletişim Adresleri

Adres TAV Havalimanları Holding Yönetim Binası,
İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali,
34149 Yeşilköy, İstanbul / Türkiye
Telefon +90 212 463 30 00
 
E-Posta [email protected]
 
Koordinatör  Erhan Üstündağ

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu