Başvurular

TEDAŞ 250 Sürekli İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

TEDAŞ 250 Sürekli İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde TEDAŞ 250 Sürekli İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TEDAŞ 250 Sürekli İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TEDAŞ 250 Sürekli İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi yani bilinen adıyla TEDAŞ yayınlamış olduğu ilan ile çok sayıda sürekli olarak işçi alımı yapacağını açıkladı. TEDAŞ işçi alımı ilanı kapsamı içinde 250 işçiyi istihdam edecektir. TEDAŞ işçi alımı ilanı kapsamı içinde elektrik mühendisi alımı, elektrik öğretmeni alımı, bilgisayar mühendisi  alımı, şehir ve bölge planlama alımı, harita mühendisi alımı, harita teknikeri alımı, endüstri mühendisi alımı, ziraat mühendisi alımı, işletme mühendisi alımı, mimar alımı, istatistikçi alımı, yazılımcı alımı, inşaat mühendisi alımı ve avukat alımı yapacaktır. Adaylar ilana 27 Şubat 2017 son başvuru tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. TEDAŞ 250 sürekli olarak işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru şartları, başvuru tarihleri ve TEDAŞ iş ilanı ile ilgili daha kapsamlı bir şekilde bilgiler haberimiz devamında bulunmaktadır.

  • TEDAŞ 250 Sürekli İşçi Alımı İlanı 2017
  • Başvuru Şartları Nelerdir?

TEDAŞ 250 Sürekli İşçi Alımı İlanı 2017

Alınacak personel 4857 sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde istihdam edileceğinden, yürürlükte olan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelikte gösterilen genel şartlar dışında yukarıda gösterilen şartlarla birlikte;

  • Personel istihdamının Türkiye İş Kurumu aracığı ile yapılması zorunluluğu olduğundan Belirtilen pozisyonlara, şartları uyan adayların alakalı İş-Kur Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.
  • İlgili İş-Kur Müdürlüğünce gönderilecek adayların sözlü sınavları TEDAŞ Genel Müdürlüğü (Ankara) adresinde yapılacaktır.
  • Yeni istihdam edilecek personelin 4046 sayılı kanunun 22. maddesi kapsamı içinde diğer kamu kurumlarına nakil haklarının bulunmadığı ve 2014/7140 sayılı kararname eki esaslara göre 657 sayılı kanunun 4/C maddesi kapsamı içinde geçici personel olarak atanamayacaklardır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Elektrik Mühendisi :  Mühendislik Fakültelerinin Elektrik, Elektrik-Elektronik Bölümü mezunu olmak

Elektrik Öğretmeni :  Teknik Eğitim Fakültelerinin Elektrik Öğretmenliği Bölümü mezunu olmak

Bilgisayar Mühendisi : Fakültelerin Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu olmak.

Harita Mühendisi :  Mühendislik Fakültelerinin Harita, Harita ve Kadastro, Jeodezi ve Fotogrametri, Geomatik Bölümü mezunu olmak.

Harita Teknikeri :  Meslek Yüksek Okullarının Harita, Harita Kadastro bölümünden mezun olmak

Endüstri Mühendisi :  Mühendislik Fakültelerinin Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olmak.

İşletme Mühendisi :  Fakültelerin İşletme Mühendisliği Bölümü mezunu olmak.

İstatistikçi :  Fen, Fen ve Edebiyat Fakültelerinin İstatistik Bölümünden mezun olmak.

Avukat :  Hukuk Fakültesi mezunu olmak. (Avukatlık Stajını yapmış olmak.)

Yazılımcı :  Fen, Fen ve Edebiyat Fakültelerinin Matematik yahut Fizik bölümlerinden mezun olmak, Mühendislik Fakültelerinin Fizik Mühendisliği Bölümünden mezun olmak, Fen ve Edebiyat, Mühendislik ve Doğa Bilimleri, Kimya-Metalurji Fakültelerinin Matematik Mühendisliği Bölümünden mezun olmak

Mühendislik, Mühendislik Mimarlık, Teknoloji, Mühendislik ve Bilgisayar Bilimleri, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültelerinin Yazılım Mühendisliği Bölümünden mezun olmak.

NOT: Yazılım hususunda tecrübe aranacaktır.

Ziraat Mühendisi :  Fakültelerin Tarla Bitkileri, Bahçe Bitkileri Bölümü mezunu olmak.

Şehir ve Bölge Plancısı :  Mühendislik-Mimarlık ve/yahut Mühendislik Fakültelerinin Şehir ve Bölge Planlama bölümü mezunu olmak

Mimar : Mühendislik-Mimarlık ve/yahut Mimarlık Fakültelerinin Mimarlık bölümünden mezun olmak.

İnşaat Mühendisi :  Mühendislik-Mimarlık ve/yahut Mühendislik Fakültelerinin İnşaat bölümünden mezun olmak.

TEDAŞ 250 işçi alımı ilanı

TEDAŞ 250 işçi alımı ilanı

TEDAŞ paylaştığı ilan ile 250 sürekli olarak işçi alımı yapacağını açıkladı. TEDAŞ işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde ilan detaylarını paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca TEDAŞ aracılığıyla yayına giren diğer ilanlara ulaşmak için TEDAŞ iş ilanları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


DİĞER TEDAŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, tedaş hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan tedaş açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu