Başvurular

TEİAŞ 200 Teknisyen Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

TEİAŞ 200 Teknisyen Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde TEİAŞ 200 Teknisyen Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TEİAŞ 200 Teknisyen Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TEİAŞ 200 Teknisyen Alımı Yapacağını Açıkladı

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. veya bilinen kısa ismi ile TEİAŞ yayınlamış olduğu ilan ile çok sayıda ilde çok sayıda teknisyen alımı yapacağını açıkladı. TEİAŞ 200 teknisyen alımı ilanı kapsamı içinde elektrik teknisyeni alımı ve elektronik teknisyeni alımı gerçekleştirecektir. İlana başvuruda bulunmak isteyen adayların 20 Mart 2017 tarihinde İŞKUR web adresinde yayına girecek olan ilanları takip etmeleri gerekmektedir. TEİAŞ 200 teknisyen alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgi haberimiz devamında bulunmaktadır.

TEİAŞ 200 Teknisyen Alımı İlanı 2017

Şirketimizin taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 09.08.2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre 16 Elektronik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektronik, Haberleşme Sistemleri, Otomasyon Sistemleri bölümü mezunu) ile 184 Elektrik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektrik, Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri, Endüstriyel Bakım Onarım bölümü mezunu) alınacaktır.

İşe alınacak elemanların çalıştırılacağı ili ve alınacak Teknisyen sayısı aşağıda belirtilmiş olup iş gücü talebine başvurmak isteyenlerin Türkiye İş Kurumu’nun web sayfasında 20.03.2017 tarihinde yayımlanacak ilanları takip etmesi gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumuna yapılacaktır.

ÇALIŞTIRILACAĞI İL ALINACAK

ELEKTRİK TEKNİSYENİ SAYISI

ALINACAK ELEKTRONİK TEKNİSYENİ

SAYISI

Adana 7 2
Ağrı 7
Ankara 1
Antalya 6
Amasya 4
Artvin 4
Aydın 1
Balıkesir 4
Bartın 1
Batman 3 1
Bolu 2
Bursa 2 2
Çanakkale 1
Çorum 1
Denizli 3 1
Diyarbakır 3
Düzce 1
Edirne 2
Elazığ 1
Erzincan 6
Erzurum 2 2
Eskişehir 3
Gaziantep 6 2
Hatay 1
Iğdır 1
Isparta 2
İstanbul 14 2
İzmir 8 2
K.Maraş 6
Karabük 1
Kayseri 4
Kırklareli 4
ÇALIŞTIRILACAĞI İL ALINACAK

ELEKTRİK TEKNİSYENİ SAYISI

ALINACAK ELEKTRONİK TEKNİSYENİ

SAYISI

Kırşehir 1
Kocaeli 3
Konya 4 1
Kütahya 2
Malatya 3
Mardin 4
Mersin 6
Muğla 2
Nevşehir 3
Ordu 2
Osmaniye 1
Sakarya 7
Samsun 4
Siirt 3
Sivas 2
Şanlıurfa 7
Tokat 4
Tekirdağ 2
Trabzon 5
Van 2 1
Zonguldak 5
TOPLAM 184 16

TEİAŞ aracılığıyla yapılacak olan 200 teknisyen alımı ilanı ile ilgili nasıl başvuru yapılır, başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları, iş talep formu gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Bunun dışında kurum aracılığıyla yayına giren bütün ilanlara Türkiye Elektrik İletim A.Ş. İş İlanları sayfası üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER TEİAŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, teiaş hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan teiaş açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu