İnternet

Telefon Şakaları 2021

Telefon Şakaları, bilgi sitemizde Telefon Şakaları başlığı altında bilgi paylaştık. Telefon Şakaları ile alakalı tüm detaylar makalemizde.

Başlıklar

Telefon Şakaları

telefon-sakalari;telefon-sakasi

Bu makalemizde siz değerli okurlarımıza telefon şakaları nedir? ve telefon şakası nasıl yapılır? ile alakalı bir yazı bir araya getirdik, gelin hep birlikte bir bakalım.

Telefon Şakaları

Gelişen dünya çapında bununla birlikte teknolojinin bu kadar ilerlemesi ile bireylerin birbirleri içindeki iletişim ve etkileşim artmıştır. Bu da bireylerin birbirleri içinde bazı enteresan hadiselerin meydana gelmesine neden olabiliyor. Mesela bunu telefon şakaları olarak düşünebiliriz.

Telefon şakası ilk kez 80’ li senelerda ODTÜ de okuyan öğrencilerin profesör hocalarına yaptığı şaka ile başlayıp bunu illegal bir biçimde dağıtmalarıyla devam etmiştir. Günümüzde de insanlar eğlenme maksadıyla telefon şakaları yapmaktadırlar.

Ayrıca telefon şakaları yazımın yanında merak edeceğiniz düşündüğümüz 1 Nisan şakası nedir? 1 Nisan şakası nereden çıktı? yazımıza da bakabilirsiniz.

Telefon Şakaları Nasıl Yapılır?

Belirlediğiniz bir kişiyi yahut tanımadığınız bir telefon numarasını çevirerek değişik bir ses tonuyla konuşarak yahut telefondaki insana bir oyun oynayarak yapılabilir. Telefon şakaları bi hayli keyifli bir aktivitedir.

Komik telefon şakaları özünde karşıdaki insanın sinirlenmesi yahut kızıp küfür vs etmesi şakayı daha da keyifli duruma sokabilir. İnsanlar kimi zaman eşref saatinde olmaya bilir. Şakakapılacağı zamanı iyi seçmemiz lazım.

Küfürlü telefon şakası ise küfür eden kişi kendisine şaka yapıldığının farkına varamadığından dolayı, bunun yanı sıra yapılan şaka ağır olduğu için istemsiz bir biçimde  küfür etmesidir.

Telefon şakası karşıdaki kişiyi kandırıp sinirlendirip en sonunda da şaka olduğunu itiraf ederek son bulabilir. Bu sizin tercihinize kalmış bir durumdur, istenirse birkaç gün daha uzatılabilir.

Ayrıca telefon şakaları yazımın yanında merak edeceğiniz düşündüğümüz en gülünç temel fıkraları ve Karadeniz fıkraları yazımıza da bakabilirsiniz.

Teknolojinin ilerlemesi ve mobil cihazlarımızın artması ile bireylerin birbiri arası iletişimde artmıştır. Bu da bununla birlikte sosyal platform, Youtube, Facebook, İnstagram vs uygulamalar üzerinde birbirlerine telefon şakaları yapma olanağı sağlamıştır.

Bu makalemizde siz değerli okurlarımıza telefon şakası nasıl yapılabileceğinden ve telefon şakalarından bahsettik. Diğer makalalelerimize bakmayı unutmayınız…

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu