Başvurular

Tepe Servis iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Tepe Servis iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Tepe Servis iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Tepe Servis iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Tepe Servis iş ilanları ve iş başvurusu

Tepe Servis ve Yönetim A.Ş., 2008 senesinde kurulmuş olan bir şirkettir. Bilkent Holding çatısı altında faaliyet gösteren şirket; kurumsal temizlik başta olmak üzere, tesis plaza site avm yönetimi ve işletmesi, teknik bakım ve onarım hizmetleri, banka şube temizliği, dış cephe ve inşaat temizliği, çağrı merkezi hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir. Ülkemizde banka şube temizliği alanında en büyük firma olan Tepe Servis, ülkemizde ve Kıbrıs’ta ayda 40 bini aşkın ATM’nin silinmesini gerçekleştirmektedir. Ayrıca Adana, Ankara ve İstanbul ilimizde bulunan çağrı merkezlerinde sektörün ileri gelen kurumlarına inbound-outbound hizmeti vermektedir. Tüm bu hizmetlerini aralıksız gerçekleştirmek için yeni çalışanlara ihtiyaç duyan kurum bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Tepe Servis aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Tepe Servis İş İlanları 2022
  • Tepe Servis İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Tepe Servis İş İlanları 2022

Tepe Servis yüzde yüz Türk sermayeli bir şirkettir. 81 ilimizde 10 bine yakın çalışanı ile 300’ü aşkın kurumsal müşterisine hizmet sağlamaktadır.  Aşağıda saymış olduğumuz şehir hastanelerinin medikal olmayan genel destek hizmetleri de yine Tepe Servis aracılığıyla verilmektedir. Tepe Servis bünyesinde bulunan binlerce çalışanına ek yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştiriyor.

  • Isparta Şehir Hastanesi
  • Mersin Şehir Hastanesi
  • Yozgat Şehir Hastanesi

Tepe Servis aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; temizlik görevlisi, büro memuru, engelli işçi, veri giriş operatörü, part time temizlik personeli, temizlik şefi, hastane temizlik elemanı, depo elemanı, danışma personeli, housekeeper, site müdürü, muhasebe personeli, gece temizlik şefi, havuz sorumlusu, makam şoförü, makineci, elektrik teknikeri, dış cephe cam silici, teknik müdür, çay servis personeli gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Tepe Servis İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Tepe Servis çeşitli kariyer portalları üzerinden ilanlar yayınlamaktadır. Bunun bunun yanında yeni alımlar için bünyesine önceden iş başvurusunda bulunmuş, özgeçmişini kurumun insan kaynakları departmanına iletmiş bireyler içinden da yapmaktadır. Sizler de CV’nizi Tepe Servis’e iletmek ve ülkemizin alanında en büyük şirketlerinin birisinde çalışma olanağı elde etmek için aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu sayfasını kullanabilirsiniz. Vermiş olduğumuz kariyer sayfasına girmenizin ardından sayfanın sonunda bulunan formu doldurmalısınız. Daha sonra başvuru yaptığınız pozisyonda uygun bir personel açığı meydana gelirsa başvurunuz değerlendirilmeye alınır. Bu makalemizde Tepe Servis iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Tepe Servis iş başvuru formu doldurmak için tıklayın


DİĞER TEPE SERVİS HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, tepe servis hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan tepe servis açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu