Başvurular

THY Pilot Alımı Başvuru Formu ve Şartları 2022

THY Pilot Alımı Başvuru Formu ve Şartları 2022, iş başvuru bölümüzde THY Pilot Alımı Başvuru Formu ve Şartları ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. THY Pilot Alımı Başvuru Formu ve Şartları başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

THY Pilot Alımı Başvuru Formu ve Şartları

Türk Hava Yolları’nın Barcelona’daki ofisi aracılığıyla yapılan yazılı bilgilendirmede 2015 yılı içinde 600 pilot alımı yapılacağı bilgisi verildi. Her geçen gün büyüme hedeflerini genişleten bunun ışığında Euroleague, futbol takımları ve en son da Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olan, reklamlarında dünyaca ünlü yıldızları oynatan THY 600 pilot alımı için başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihlerine yazımızın devamından varabilirsiniz.

  • THY 600 PİLOT ALIMI 2016
  • THT PİLOT ALIMI BAŞVURU FORMU VE ŞARTLARI

THY 600 PİLOT ALIMI 2016

Pilot alımıyla alakalı yapılacak roadshow’lardan birinin 26-27 Mart tarihlerinde Madrid’te gerçekleştirileceği belirtilirken, 264 uçaklı (yolcu ve kargo) hava filosu bulunan THY’nin “kabiliyetli pilotları” bünyesine dahil etmek istediği belirtildi.

Mevcut durumda THY’de 4 bin 14 pilotun görev yaptığı ve bunlardan 70’inin İspanyol olduğunu kaydedilirken, THY’nın İspanya’ya yaptığı uçuşların artacağına dikkat çekildi. Mevcut durumda Barcelona’dan İstanbul’a haftada 21 uçuş olduğu fakat 25 Mayıs tarihinde bunun 28’e çıkarılacağı bilgilendirmesi yapılırken, Malaga’dan İstanbul’a olan haftalık 7 uçuşun da yaz zamanında 10’a yükseltileceği bildirildi. THY, 2015 yılı için İspanya’ya yapılan seferlerinde taşıyacağı toplam yolcu sayısını 1 milyona çıkartmayı hedeflediğini kaydetti.

THT PİLOT ALIMI BAŞVURU FORMU VE ŞARTLARI

Türk Hava Yolları pilot alımı kaptan, 2. Pilot, 2. Pilot adayı ve SFI olmak üzere 4 gurupta gerçekleştirilir. Adaylar başvurularını www.thy.com ‘da yayına girecek olan ilan üzerinden gerçekleştirecekler. Yabancı dil bilgisine ve temel gerekliliklere sahip adaylar içinden alakalı mesleki testleri ve mülakatları başarıyla tamamlayanlar Türk Hava Yolları ailesinde istihdam edilir.

THY pilot alımı başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri ile alakalı merak ettiklerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.

 


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu