Başvurular

Tırsan İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Tırsan İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Tırsan İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Tırsan İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Tırsan İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Treyler sektöründe 38 senedir Pazar önderliğini bulunduran Tırsan Treyler iş başvurusu, üretim gücü kapsamı içinde ülkemizin öncüsü konumundadır. Avrupa da ürün gamı yönünden en geniş yapıya sahiptir. İstanbul Sanayi Odalarının ülkemizin en büyük 500 sanayi kuruluşu içinde 159. Sıradadır.

Sadece Türkiye’ye hizmet  vermeyen kurum yurt dışında üç ayrı ülkede üretim yaptığı yerlerine sahiptir. Almanya’nın Goch ve Rusya’nın Tula oblastında tesisleri mevcuttur. Üretim gücü yönünden da Avrupa’nın üçüncü treyler üreticisi konumundadır.

İmal ettiği ürünler 50 üzerinde ülke aracılığıyla kullanılmakta olup her sene büyümesini ve başarısını arttırmaktadır. Bu bağlamda yeni personel alımları da olmaktadır.

Tırsan Treyler A.Ş. İş Başvuru Formu

Tırsan büyüyen yapısının personel gereksinimlerini karşılamak için ilanlar vermektedir. Bunlara başvuru pratik olarak yapılabilmektedir. Eğer doğrudan başvurmak istiyorsanız, mevcut olan CV dosyanızı ik@tirsan.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

Böylelikle size uygun bir pozisyon olması durumunda şirketin insan kaynakları yetkilileri tarafınızla irtibat kuracaktır. Ardından mülakat için çağrı almanız olabilecekdür.

Tırsan Treyler A.Ş. İş İlanları

Tırsan’a kariyer platformu üzerinden başvuru yapılabildiği gibi kariyer platformları da kullanılabilmektedir. Kariyer.net üzerinde ilanlar görülebilmekte olup son başvuru tarihi yönünden hala aktif durumdadır.

İncelemek ve uygun olanlara başvurmak istiyorsanız tek yapmanız gereken kayıt işlemlerini tamamlamaktır. Daha sonra ise beklemeniz yeterli olacaktır. Mülakat için çağrı özgeçmişi uyumlu olanlara yapılır

Tırsan Treyler A.Ş. Açık Pozisyonlar

Tırsan Treyler kapsamı içinde çalışabileceğiniz çok sayıda pozisyon mevcuttur. Lakin öncesinde kişisel bilgi ve kabiliyetleriniz ile ne kadar uyumlu olduğunu incelemeniz, buna göre değerlendirme yaparak müracaat etmeniz tavsiye edilir. Bu durum olumlu dönüşler almanıza yardımcı olmaktadır.

Eğer kariyer sitelerinden başvuracaksanız, aktif ilanları bulmanız gerekir. Aksi durumda başvuru gerçekleştirilemez. Bu nedenle düzenli incelemeler yapmanız tavsiye edilir.

Açık Pozisyonlar

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Test Sistemleri Tasarım Uzmanı İstanbul,Koc… Başvur
İç Denetim Uzmanı İstanbul Başvur
Yurtdışı Muhasebe Uzmanı Sakarya Başvur
Finans Sorumlu Uzmanı (Almanca) İstanbul Başvur
Test Uygulama Uzmanı İstanbul,Koc… Başvur
Eğitim Uzman Yardımcısı Sakarya Başvur
Plm ve CAD Çözümleri Mühendisi Sakarya Başvur
İnsan Kaynakları Uzmanı İstanbul Başvur
İhracat Operasyon Uzmanı Kocaeli,Sakarya Başvur
Yurt Dışı Operasyonları Planlama Uzmanı Kocaeli,Sakarya Başvur
Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İstanbul Başvur
Ürün Yönetimi Uzmanı İstanbul Başvur
İnşaat Mühendisi Kocaeli,Sakarya Başvur
Sipariş Yönetimi Uzman Yardımcısı (Almanca) İstanbul Başvur
Finans Uzman Yardımcısı (Flemenkçe) İstanbul Başvur
Finans Uzmanı Kocaeli,Sakarya Başvur
Bayi Yönetimi Uzmanı (Almanca) İstanbul Başvur
Yurtdışı Bayi Yöneticisi (Almanca Bilen) İstanbul Başvur
Maliyet Kontrol ve Raporlama Uzman Yardımcısı Kocaeli,Sakarya Başvur
Pazarlama İletişim Uzmanı İstanbul Başvur

Daha fazla Tırsan şirketler Grubu iş ilanı için tıklayın.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu