Başvurular

TİSKİ 223 personel alımı yapıyor 2022

TİSKİ 223 personel alımı yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde TİSKİ 223 personel alımı yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TİSKİ 223 personel alımı yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TİSKİ 223 personel alımı yapıyor

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ) ve Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi (Trabsu A.Ş.) yayınlamış olduğu iş ilanı ile çok sayıda personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. TİSKİ ilan kapsamı içinde yazılım mühendisi, makine mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, inşaat mühendisi, harita mühendisi, çevre mühendisi, kimya mühendisi, laborant, tekniker, teknisyen, kaynakçı, şoför, kazıcı ve yükleyici operatörü, beden işçisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyonda alımlar gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 20 Ocak 2022 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamında bulunmaktadır.

  • TİSKİ Genel Müdürlüğü 223 Personel Alımı İlanı 2022
  • Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacaktır?
  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler Nelerdir?
  • Giriş Sınavı ve Tarihi

TİSKİ Genel Müdürlüğü 223 Personel Alımı İlanı 2022

Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel A.Ş. bünyesinde çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacaktır. Personel alımı ile alakalı başvuru şekli, başvuru şartları, başvuru için istenen belgeler, giriş sınavı ve tarihi ile sınav yeri aşağıda açıklanmıştır.

Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacaktır?

Adaylar 13/01/2022 Pazartesi ile 20/01/2022 Pazartesi tarihleri içinde Trabzon Büyükşehir Belediyesinin (www.trabzon.bel.tr), TİSKİ Genel Müdürlüğü’niin (www.tiski.gov.tr) ve Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi’nin (www.trabsu.com.tr) internet adresleri üzerinden müracaatlarını yapacaklardır. Adaylar başvuru için istenen belgeleri başvuru sayfasına yüklemek zorundadır. (Eksik belge ile başvuran adayların müracaatları kabul edilmeyecektir.)

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Başvuru tarihi itibariyle 18 (onsekiz) yaşından gün almış olmak.
  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci Maddesinin “Genel Şartlar” başlıklı A bendinin;
  • Türk Vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • (Değişik: 23/1/2008 – 5728/317 md.) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde gösterilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl yahut daha fazla süreyle hapis cezasına veya affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, (…) zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama yahut kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak.
  • Askerlik durumu itibariyle;

a) Askerlikle ilgisi bulunmamak,

b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak,

c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş yahut yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

  • 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek (…) akıl hastalığı (…) bulunmamak şartlarını taşımak.
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık problemleri bulunmamak.
  • Kanun veya Kanun Hükmünde Kararnamelerle kamu görevinden çıkarılmamış olmak yahut müthiş hal zamanında alınan önlemler sebebiyle görevlerine son verilmemiş olmak.
  • Başvuracağı iş pozisyonuna ait EK-1′ de bulunan özel şartları taşımak.
  • Başvurular, en fazla 1 (bir) iş pozisyonuna yapılacak olup, 1 (bir) den fazla iş pozisyonuna başvurulamayacaktı. Başvuru belgelerinde noksanlık tespit edilen adayların başvuruları değerlendirme dışı bırakılacaktır.

Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler Nelerdir?

  • Öğrenim durumunu gösterir belge. (PDF yahut JPEG formatı)
  • e-Devlet kapısı üzerinden alınacak Tarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres belgesi. (PDF formatı),
  • Başvurduğu iş pozisyonuna ilişkin EK-1′ deki aranan nitelikler ve istenen belgeler. (PDF yahut JPEG formatı)
  • e-Devlet kapısı üzerinden alınacak SGK Tescil ve Hizmet Dökümü (barkodlu) belgesi. (S.G.K Uzun Vade Hizmet Dökümü), (PDF formatı)
  • Son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf. (JPEG yahut PNG formatı)

Giriş Sınavı ve Tarihi

Başvuru belgelerinin incelenmesinin ardından, uygun şartları taşıyan adayların listesi, son başvuru tarihinden İtibaren en geç 15 (onbeş) gün içinde; Trabzon Büyükşehir Belediyesi nin (www.trabzon.bel.tr), TİSKİ Genel Müdürlüğü nün (www.tiski.gov.tr) ve Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi nin (www.trabsu.com.tr) internet adresleri üzerinden yayına girecek ve bu bireyler sınav komisyonu aracılığıyla çağrılacaklardır.

Listeye itirazlar, uygun şartları taşıyan adayların listesinin yayına girmesindan bu yana 5 (beş) gün içinde Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel A.Ş.‘ ye yazılı olarak yapılacaktır. Sınav, başvurulan iş pozisyonuna göre sözlü ve/yahut uygulamalı olarak yapılacaktır. Sınava çağrılan adayların, aday başvuru kayıt belgesini yanlarında getirmeleri zorunludur.

Sınavda adayların; mesleki bilgi ve yetenek, davranış, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, mesleğe uygunluğu, saha çalışmasındaki yeterliliği gibi niteliklere sahip olup olmadıkları ölçülecektir. Başvuru yahut işe giriş işlemleri için istediğimiz belgelerde, gerçeğe aykırı beyanda olduğu tespit edilen adayların sınavları geçersiz sayılacak olup, vazifeye başlatılmayacaklar, vazifeye başlatılmış olsalar dahi iş akitleri feshedilecektir. Bu bireyler hiçbir hak talep edemeyeceklerdir ve haklarında Türk Ceza Kanunu’nun alakalı hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç açıklamasunda bulunulacaktır.

Sınav sonuçları, Trabzon Büyükşehir Beledİyesi’nin (www.trabzon.bel.tr), TİSKİ Genel Müdürlüğü’nün (www.tiski.gov.tr) ve Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi’nin (www.trabsu.com.tr) internet adresleri üzerinden yayına girecektır. Asıl aday listesi ile her 5 (beş) kişi için 1 (bir) adet olacak biçimde yedek aday listesi Trabzon Büyükşehir Beledİyesi’nin (www.trabzon.bel.tr) TİSKİ Genel Müdürlüğü’nün (www.tiski.gov.tr) ve Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi’nin (www.trabsu.com.tr) internet siteleri üzerinden ilan edilecektir.

Başvuru Kılavuzuna Ulaşmak İçin TIKLAYIN

Personel Alımı Yapılacak Kadroları Öğrenmek İçin TIKLAYIN

Bu makalemizde TİSKİ aracılığıyla gerçekleştirilecek olan 223 personel alımı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurumca yayına giren tüm ilanlara TİSKİ İş İlanları Sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu