Başvurular

TİSKİ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

TİSKİ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde TİSKİ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TİSKİ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TİSKİ iş ilanları ve iş başvurusu

Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi yahut bilinen kısa adı ile TİSKİ, Trabzon il sınırlarında içmesuyu elde etmek ve atık suları uzaklaştırmakla görevli olan bir kamu kurumudur. Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan iştiraklerden biridir. TİSKİ Genel Müdürlüğü, ülkemiz kamu kurumları içinde teknolojik gelişmeleri takip eden, bu doğrultuda kendisini sürekli olarak olarak yenileyen bir kurumdur. Trabzon ilimizde alt yapı ve üst yapı çalışmalarına ara vermeksizin sürdürmekte ve ilimizde yaşayan 800 bini aşkın vatandaşın su gereksinimini gidermek için çalışmaktadır. TİSKİ tüm bu faaliyetlerini aksamadan sürdürmek adına bünyesinde 1000’i aşkın çalışan istihdam etmekte ve çeşitli zamanlarda de bu çalışanlarına ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. TİSKİ Genel Müdürlüğü aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • TİSKİ Genel Müdürlüğü İş İlanları 2022
  • TİSKİ Genel Müdürlüğü İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TİSKİ Genel Müdürlüğü İş İlanları 2022

TİSKİ, ülkemizde içme suyu tesislerinden elektrik üretimi gerçekleştiren ilk kamu kurumudur. Trabzon Karakaya içme suyu tesislerinden 400 KWA elektrik üretim kapasitesine sahiptir. Ülkemizde alanında öncü kurumlardan bir tanesi olan TİSKİ, yatırımlarına ara vermeden sürdürmektedir. TİSKİ bünyesine çalışan açığını kapatmak maksadıyla çeşitli zamanlarda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Trabzon İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

  • TİSKİ 223 Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TİSKİ Memur Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TİSKİ İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

TİSKİ Genel Müdürlüğü aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; harita mühendisi, kimyager, temizlik işçisi, veznedar, özel güvenlik görevlisi, biyolog, engelli personel, eski hükümlü işçi, veri hazırlama ve kontrol işletmeni yani VHKİ, sayaç okuma elemanı, sayaç açma kapama elemanı, büro memuru, mühendis, tekniker, teknisyen, elektrik mühendisi, inşaat mühendisi, çevre mühendisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bunlara nasıl ve nereden iş başvurusu yapılmaktadır?

TİSKİ Genel Müdürlüğü İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TİSKİ yeni çalışan alımları gerçekleştireceğinde İŞKUR üzerinde ve kendi resmi web adresinde bulunan açıklamalar “https://www.tiski.gov.tr/açıklamalar/” bölümünde bu alımları duyurmaktadır. Adaylar bu ilanları takip ederek başvurularını yapabilirler. Başvurular İŞKUR üzerinden yahut Büyükşehir Belediyesi Personel Daire Başkanlığı’ndan yapılabilmektedir. TİSKİ genelde her sene birkaç kez yeni alımlar yapmaktadır. Bu ilanları devlette.com sitemiz üzerinden de takip edebilirsiniz. TİSKİ bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek için tek yol bu ilanları takip ederek başvuruda bulunmaktır. Harici olarak bir insan kaynakları sayfası yahut iş başvuru formu bulunmamaktadır. Bunun aksini iddia eden web adreslerine ve bireylere itimat etmemelisiniz. Bu makalemizde Trabzon TİSKİ iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER TİSKİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, tiski hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan tiski açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu