Başvurular

TOFAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

TOFAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde TOFAŞ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TOFAŞ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TOFAŞ iş ilanları ve iş başvurusu

Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. yahut bilinen kısa adı ile TOFAŞ, 1968 senesinde Koç Topluluğu’nun kurucusu olan Vehbi Koç aracılığıyla kurulmuş bir otomotiv şirketidir. TOFAŞ şimdilerde %37,8 Fiat Auto S.P.A, %37,8 Koç Holding A.Ş. ve %24,3 diğer ortaklara ait ortaklık yapısıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Türk otomotiv sanayisinin devlerinden bir tanesi olan TOFAŞ, hem binek hem de hafif ticari araç üretebilmektedir. TOFAŞ fabrikalarında Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Opar, Magneti Marelli markalarının üretimini gerçekleştirmektedir. Bünyesinde çok sayıda kişiyi istihdam eden firma bu bireylere ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapıyor. TOFAŞ aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • TOFAŞ İş İlanları 2022
  • TOFAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TOFAŞ İş İlanları 2022

TOFAŞ ülkemizin en büyük 5 sanayi kuruluşundan bir tanesi olarak gösterilmektedir. Yıllık 450 bin araç üretim kapasitesine sahiptir. Genel merkezi İstanbul’da olan, 350 bin m²’si kapalı, hemen hemen 1 milyon m² alan üzerinde kurulu Bursa Fabrikası’nda da üretim yapan Tofaş, yatırımlarını sürdürerek rekabet gücünü yükseltmektadır. TOFAŞ Bursa Fabrikası ve diğer illerimizde çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

TOFAŞ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; hemşire, mühendis, stajyer, otomobil kablo sistemleri mimari uzmanı, şoför, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, proses işçisi, satış temsilcisi, ar-ge elektrik elektronik tasarım önderi, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı, mavi yaka, beyaz yaka, engelli personel, motor sistemleri mühendislik uzmanı, doğrulama mühendisi, dış ticaret denetim uzmanı, test uzmanı, yerel pazarlama uzmanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki Tofaş iş başvurusu nereye yapılır?

TOFAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TOFAŞ bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu aracılığıyla başvurularını bi hayli kolay bir biçimde yapabilirler. Vermiş olduğumuz sayfaya girmenizin ardından size uygun olan seçeneğe tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Yine girmiş olduğunuz sayfada açık iş pozisyonları ve bu pozisyonlara ait başvuru şartları da bulunmaktadır. Kurumun insan kaynakları başvurunuzu geniş bir şekilde olarak araştırmaya koyuldukten sonra başvurusu olumlu bulunan adayları görüşmeye çağıracaktır.

TOFAŞ ülkemizde en fazla iş başvurusu yapılan kurumların başında bulunmaktadır. Bundaki en büyük etkenlerden bir tanesi maaşlarının yüksek olması, çalışan haklarını sonuna kadar yararlandırmasıdır. Sizler de dakikalar içinde başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu makalemizde TOFAŞ iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

TOFAŞ İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu