Başvurular

Acele Edin Bu İlanlarda Son Gün Bugün! 152 Yüksek Maaşlı Memur Olma Şansı!

Acele Edin Bu İlanlarda Son Gün Bugün! 152 Yüksek Maaşlı Memur Olma Şansı!, iş başvuruları bölümünde Acele Edin Bu İlanlarda Son Gün Bugün! 152 Yüksek Maaşlı Memur Olma Şansı! ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Acele Edin Bu İlanlarda Son Gün Bugün! 152 Yüksek Maaşlı Memur Olma Şansı! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Acele Edin Bu İlanlarda Son Gün Bugün! 152 Yüksek Maaşlı Memur Olma Şansı!

Devlet Personel Başkanlığında yayına giren ve son başvuru günü 19 Kasım 2019 olan kamu personeli alım ilanlarını siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Tam 152 boş devlet kadrosuna atama şansı bugün sona eriyor. İşte başvurmak için acele etmeniz gereken o ilanlar ve başvuru şartları…

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 23 PERSONEL ALIM İLANI

Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda gösterilen birimlerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu yasaveyayalı olarak çıkarılan alakalı yönetmelik hükümleri ve “Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi ” ışığında Öğretim Üyesi alınacaktır. Başvuru süresi ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarih itibariyle başlar, onbeşinci (15.) günün mesai saati bitiminde sona erer. Ayrıntılı ilan metni ile formlar Üniversitemizin (www.btu.edu.tr) web sayfasının açıklamalar bölümünde mevcuttur. İlan olunur.

Not 1: 2547 sayılı Kanunun Ek 38. Maddesi ikaznca tespit edilen %20’ lik kota kapsamı içinde başvuru yapılabilecek öğretim üyesi kadrosu bulunmamaktadır.

Not 2: Profesör ve doçent kadrosuna atanacaklar daimi statüde çalıştırılacaktır

İLANA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ 61 PERSONEL ALIM İLANI

Ankara Üniversitesi Rektörlüğünden:

Aşağıda Anabilim Dalı itibariyle unvanı gösterilen Üniversitemiz akademik birimlerinde açık bulunan kadrolara 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin alakalı maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır. Profesör ve doçent kadrolarına daimi statüye göre atama yapılacaktır. Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adayların “Ankara Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Atanma ve Yükseltilme İlkeleri”nde gösterilen niteliklere sahip olmaları gerekmektedir.

Profesörlük ve doçentlik kadrosuna başvuracakların; Rektörlük Personel Daire Başkanlığına;

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracakların alakalı birimlere bir dilekçe ve ekinde aşağıda içeriği gösterilen dosya ile başvurmaları gerekmektedir.

Dosya içeriği;

– Başvuru için asgari koşulları sağladığına ilişkin beyanname

– Doktora ve/yahut doçentlik belgeleri (onaylı sureti)

– Yabancı Dil Belgesi (onaylı sureti) Adayların Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 8. maddesinin 7. fıkrasında gösterilen şartlardan birini sağlamaları gerekmektedir.

– Özgeçmiş

– Yayın Listesi (Profesör kadrosuna başvuranlar başlıca araştırma eserini belirteceklerdir.)

– TC Kimlik No

– Fotoğraf (1 adet)

– Bilimsel yayınlar, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıflar, sanat eserleri, icra olunan eserleri ve bunlara ilişkin doküman, eğitimöğretim faaliyetleri, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, sanatta yeterlik yahut yüksek lisans bilim uzmanlığı çalışmaları, Üniversiteler yahut Yüksek Teknoloji Enstitülerine katkılarını kapsayan eserleri (Adaylar Profesör kadrosuna 6 takım; Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna 4 takım dosya ile başvuracaklardır.)

1 – Başvurular ilanın Resmi Gazete’de yayımı tarihinden bu yana 15 gündür.

2 – Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

3 – Doçent kadrosuna profesörlerin, Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna ise profesör ve doçentlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

4 – Başvurularda anılan Kanun, Yönetmelik ve İlkelerde öngörülen koşulları yerine getirmeyenlerin ve gösterilen niteliklere sahip olmayanların başvuruları işleme konulmayacaktır.

Not: Adaylar, eser listelerini yazılı olarak teslim etmek ve başvuru dosyalarını bir takım olarak başvuru sırasında sunmak kaydıyla, başvuru dosyalarındaki bilimsel eserlerini (makale, tez, kitap vs.) elektronik ortamda (CD ve DVD) verebilirler.

İLANA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ 8 PERSONEL ALIM İLANI

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda gösterilen birimlerine 2547 sayılı Kanunu’nun alakalı maddeleri ile bu yasaveyayanılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yayına giren Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin alakalı maddeleri ikaznca ve Üniversitemiz internet sayfasında yayımlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla öğretim üyesi alınacaktır. Adayların http://perdb.kocaeli.edu.tr/Formlar/Form_1b.pdf adresinde bulunan öğretim üyeleri başvuru formundan 2 adet doldurarak, 2 adet vesikalık fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş), öğrenim belgelerinin fotokopisi, nüfus cüzdan fotokopisi ve özgeçmişini dosyaları dışında getirmeleri gerekmektedir.

Profesör kadrosuna başvuranlar; Doçentlik belgesi, özgeçmiş ve Üniversitemiz http://perdb.kocaeli.edu.tr/Akademik_personel_atama_yonergeleri.php adresinde bulunan Akademik Personel Atama Yönergesinde bulunan puanlama formunu doldurup, bilimsel çalışma ve yayınlarını da ekleyerek 6 takım fiziki olarak dosya hazırlanacaktır. Adaylar hazırlamış oldukları fiziksel dosya ile birlikte dosyadaki tüm bilgilere yer verilmek şartıyla 6 takım da (CD yahut USB) taşınabilir belleğe ekleyerek sunacaklardır.

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuranlar; Doktora diploması, özgeçmiş, yabancı dil belgesi ve Üniversitemiz http://perdb.kocaeli.edu.tr/Akademik_personel_atama_yonergeleri.php adresinde bulunan Akademik Personel Atama Yönergesinde bulunan puanlama formunu doldurup, bilimsel çalışma ve yayınlarını da ekleyerek 4 takım fiziki olarak dosya hazırlanacaktır. Adaylar hazırlamış oldukları fiziksel dosya ile birlikte dosyadaki tüm bilgilere yer verilmek şartıyla 4 takım da (CD yahut USB) taşınabilir belleğe ekleyerek sunacaklardır.

AÇIKLAMALAR

1-Profesör kadroları devamlı statüdedir.

2-Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (önceden çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştıkları kurumdan alacakları onaylı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyecekler.

3-Başvuru süresi ilanın Resmî Gazete’de yayına girdiği tarihten bu yana 15 gün mesai bitimi olup, şahsen başvuru yapılacaktır. İlana başvurular Kocaeli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına yapılacak olup, Posta ile yapılan başvurular geçersizdir.

4-Müracaat eden adayların Kocaeli Üniversitesi öğretim kullanıcı hesabı kadrolarına başvuru ile İlgili Üniversitemiz “Akademik Personel Atama Yönergesi’nde” gösterilen koşullara uyup uymadığı Üniversitemizce oluşturulacak “Ön Değerlendirme Komisyonu” aracılığıyla incelenecek olup, bu inceleme neticesinde aranan koşulları taşıdığı tespit edilen adayların müracaatları kabul edilecektir. 5-Başvuru yapan adayların koşullarının uygun olmadığının sonradan bilinmesi halinde atamaları yapılmayacak ve ataması yapılmış olanlar ise iptal edilecektir. 

6-Yurtdışından alınan diploma yahut unvanların Üniversitelerarası Kurul’ca eşkıymetliliğinin yapılmış olması gerekmektedir.

7-Adaylar ilan edilen kadrolardan yalnızca bir tanesine başvuru yapabilirler. Not: 2547 sayılı Kanunun Ek.38 Maddesi ikaznca gösterilen,%20 kotası ile başvuru yapılabilecek doktor öğretim üyesi kadrosu bulunmamaktadır.

İLANA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

UŞAK ÜNİVERSİTESİ 42 PERSONEL ALIM İLANI

Uşak Üniversitesi Rektörlüğünden:

10.07.2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 Sayılı Kanunun alakalı maddeleri ve 09.11.2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği’nin alakalı maddelerine göre; Üniversitemiz birimlerine Öğretim Görevlisi alınacaktır.

Genel şartlar

1- Öğretim elemanı kadrolarına yapılacak atamalarda;

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde gösterilen şartları taşımak,

b) ALES’ten en az 70, Yükseköğretim Kurulu aracılığıyla kabul gören merkezi yabancı dil sınavından en az 50 puan yahut eşkıymetliği kabul gören bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak gerekir. Merkezi sınav muafiyetinden yararlanmayı talep edenlerin ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında ALES puanı 70 olarak kabul edilir.

2- Meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu aracılığıyla tespit edilen uzmanlık alanlarındaki öğretim görevlisi kadroları hariç olmak üzere üniversite ve yüksek teknoloji enstitüleri, senato kararıyla, bu Yönetmelikte tespit edilen ALES ve yabancı dil puan barajlarının üzerinde bir puanı asgari puan olarak belirleyebilirler.

3- Ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak 4’lük ve 5’lik not sistemlerinin 100’lük not sistemine eşkıymetliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenir. Diğer not sistemlerinin 100’lük not sistemine eşkıymetliğine yükseköğretim kurumlarının senatoları karar verir.

4- Adaylarda, yabancı dille eğitim ve öğretim yapılan programlardaki öğretim görevlisi kadrolarına yapılacak atamalarda atama yapılacak programın eğitim dilinde; bilim alanı yabancı dille alakalı kadrolara yapılacak öğretim görevlisi atamaları ile 4/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (ı) bendi ikaznca zorunlu yabancı dil dersini vermek üzere öğretim görevlisi kadrolarına yapılacak atamalarda alakalı dilde; yükseköğretim kurumlarının ülkeler arası ilişkiler ile yabancı dille alakalı uygulamalı birimlerinde istihdam edilecek öğretim görevlisi atamalarında, en az bir dilde Yükseköğretim Kurulu aracılığıyla kabul gören merkezi yabancı dil sınavından en az 80 puan yahut eşkıymetliği kabul gören bir sınavdan bu puan muadili bir puana sahip olma şartı aranır.

5- Yükseköğretim kurumları, bu Yönetmeliğe tabi öğretim elemanı kadro ilanlarında lisans yahut lisansüstü mezuniyet alanları ile ilan edilen alana ait bilimsel, nesnel ve denetlenebilir koşullar dışında belirli bir adayı tanımlayan özel şartlar koyamazlar.

6- İlanlarda, alanında tecrübe sahibi olmak şartının, hangi öğrenim düzeyinden sonrasına ait olduğu, belirli bir adayı tanımlamayacak biçimde belirtilir.

Özel şartlar

1- Devlet yükseköğretim kurumlarının araştırma görevlisi kadrolarına başvurularda tezli yüksek lisans, doktora yahut sanatta yeterlik eğitimi öğrencisi olmak şartı aranır.

2- Öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak adaylarda en az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak yahut lisans ve yüksek lisans derecesini birlikte veren programlardan mezun olmak şartı aranır.

3- Meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu aracılığıyla tespit edilen uzmanlık alanlarındaki öğretim görevlisi kadrolarına başvuracak adaylarda en az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak veya lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla alanında en az iki yıl tecrübe sahibi olmak şartı aranır.” “Tezsiz yüksek lisans mezunlarının öğretim görevlisi kadrolarına başvuruları 14/03/2016 tarihinden önce tezsiz yüksek lisans programlarına kayıtlı olup 9/11/2018 tarihinden önce tezsiz yüksek lisans programlarından mezun olanların, meslek yüksekokullarının en az tezli yüksek lisans mezunu olmak şartı aranan öğretim görevlisi kadrolarına başvurularında, bu Yönetmeliğin 7 nci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkra hükümleri uygulanmaz.

Tezsiz yüksek lisans mezunlarının öğretim görevlisi kadrosuna üç yıl süre ile ataması yapılır. Bu bağlamda atananların atama süresi içinde alanlarıyla alakalı tezli yüksek lisans programlarını tamamlamaları şarttır. Süresi içinde alanlarıyla alakalı tezli yüksek lisans programlarını tamamlayamayanların yeniden ataması yapılmaz.”

Muafiyet

1- Doktora yahut tıpta, diş hekimliğinde, eczacılıkta ve veteriner hekimlikte uzmanlık veya sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış olanlarda, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu aracılığıyla tespit edilen uzmanlık alanlarına atanacak olanlarda, yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarında çalışmış yahut çalışmakta olanlarda merkezi sınav şartı aranmaz.

2- Meslek yüksekokullarının, bu Yönetmeliğin 6. maddesinin dördüncü fıkrası kapsamı içindeki öğretim görevlisi kadroları dışındaki öğretim elemanı kadrolarına yapılacak başvurularda yabancı dil şartı aranmaz. 

İLANA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 18 PERSONEL ALIMI İLANI

Karabük Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda gösterilen birimlerinde boş bulunan kadrolarına 10.07.2018 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 sayılı Kanun’un alakalı maddeleri ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in alakalı hükümleri ikaznca Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacaktır.

Ayrıntılı ilan metni ile formlar Üniversitemizin (http://personel.karabuk.edu.tr ) web sayfasının açıklamalar bölümünde mevcuttur. İlan olunur.

Not: – İlanda gösterilen kadrolardan birden fazla kadroya başvuran adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır

İLANA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu