Başvurular

TPIC iş ilanları ve iş başvurusu 2022

TPIC iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde TPIC iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TPIC iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TPIC iş ilanları ve iş başvurusu

TPIC veya Turkish Petroleum İnternational Company, TPAO’ya bağlı olarak, 1988 senesinde kurulmuş olan bir şirkettir. TPIC faaliyetleri içinde arama, üretim ve petrol ticareti bulunmaktadır. TPIC ardından BOTAŞ bünyesinde hizmet vermeye başlamıştır. TPIC bünyesinde 1000’i aşkın çalışan bulunmaktadır. Faaliyetlerine her sene arttırarak sürdürmekte olan TPIC, 2022 senesinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirileceği öngörülmektedir. TPIC aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu, açık iş pozisyonları gibi iş başvurusu ayrıntıları haberimiz devamında bulunmaktadır.

  • TPIC İş İlanları 2022
  • TPIC İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

TPIC İş İlanları 2022

TPIC, petrol saha hizmetleri, depolama, petrol ve petrol ürünleri ticareti, taşımacılık ve baz istasyonları kurarak perakende satış faaliyetleri yapmaktadır. Hali hazırda Türkiye, Irak, Kazakistan, Türkmenistan, Azerbaycan, Suriye, Ekvador, Kolombiya, Venezuela, K.K.T.C., Libya, Bangladeş gibi ülkelerde hizmet vermekte olan TPIC, petrol endüstrisinin bütün değerleri ile faaliyet göstermektedir. Faaliyetlerine 2022 senesinde da arttırarak devam edecek olan TPIC, ihtiyaçları ışığında çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapacaktır.

TPIC aracılığıyla yayına giren ve yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; elektrik elektronik otomasyon teknikeri, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı, petrol işçisi, petrol mühendisi, makine mühendisi, büro elemanı, güvenlik görevlisi gibi sayısız bay ve bayan adayların başvuru yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, üniversite mezunu, ön lisans mezunu adayların, engelli ve eski hükümlü personellerin ve stajyerlerin başvuru yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl iş başvurusu yapılır?

TPIC İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

TPIC aracılığıyla yayına giren ve yayına girecek olan bütün iş ilanları www.devlette.com ve çeşitli kariyer portalları üzerinde yayınlanmaktadır. Bu iş ilanları yayına girdiğinda ilanlara ait iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgiler de verilmektedir. Harici olarak TPIC, bünyesinde çalışmak isteyen bireyler için bir iş başvuru formu oluşturmamıştır. TPIC bünyesinde çalışmak için ilanların yayına girmesinı beklemeli ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. Akabinde insan kaynakları departmanı başvurunuzu değerlendirecek ve işe alım süreci kapsamı içinde iş görüşmesi için sizleri çağıracaklardır. Bu aşamayı da geçen bireyler TPIC gibi ülkeler arası bir firmada çalışma olanağı elde ederler. Bu makalemizde TPIC iş ilanları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, soru veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER TPIC HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, tpıc hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan tpıc açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu