Başvurular

Kamuya en az lise mezunu temizlik ve güvenlik görevlisi alınıyor

Kamuya en az lise mezunu temizlik ve güvenlik görevlisi alınıyor, iş başvuruları bölümünde Kamuya en az lise mezunu temizlik ve güvenlik görevlisi alınıyor ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Kamuya en az lise mezunu temizlik ve güvenlik görevlisi alınıyor ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Kamuya en az lise mezunu temizlik ve güvenlik görevlisi alınıyor

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinin bir ilanı yayımlandı ve bu ilanda sürekli olarak işçi alımı yapılacağı altı çizildi. Bu ilanda en az lise mezunu temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi ve engelli temizlik görevlisi alımı yapılacağı belirtildi.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda “Üniversitemiz birimlerinde sürekli olarak işçi kadrosunda bulunan çalıştırılmak üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/D maddesi kapsamı içinde 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul Esaslar Hakkında Yönetmelik gereğince Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) aracılığıyla aşağıda bulunan tabloda dağılımı gösterildiği biçimde “Sürekli İşçi” alımı yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU TARİHLERİ

Yayımlanan ilanda ilanın İş-Kur internet sitesi üzerinden yayımlanacak olup, başvuru şartlarını taşıyan adaylar, başvurularını İş-Kur internet sitesinden 18.01.2021 – 22.01.2021 tarihleri içinde online olarak yapacakları vurgulandı.

ARANAN ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvurularının kabul edilmeyeceği bildirildi. İşte adaylarda aranan şartlar:

a) Türk vatandaşı olmak,

b) 18 yaşını tamamlamış olmak,

c) Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama yahut kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

d) Millî Güvenlik Kurulunca Devletin millî güvenliğine karşı faaliyette olduğuna karar verilen yapı, oluşum yahut gruplara veya terör örgütlerine kullanıcı hesabı, mensubiyeti yahut iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak,

e) Terör örgütleriyle eylem birliği içinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkân ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış veya kullandırmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak,

f) Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,

g) Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli yahut muaf olmak),

h) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık yahut malullük aylığı almıyor olmak.

KURA VE TARİHLERİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi aracılığıyla yayımlanan ilana göre kura ve tarihler şöyle oldu:

“İŞ-KUR aracılığıyla Üniversitemize bildirilen başvurular içinden ilan edilen her unvan rakamının 4 (dört) katı kadar asil ve aynı sayıda yedek aday noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecektir. Kura çekimi işleminin 01.02.2021 tarihinde Pazartesi günü saat 10:30’da Üniversitemiz Konferans salonunda yapılması planlanmakta olup, herhangi bir değişiklik olması durumunda Üniversitemiz web sayfası (https://www.ksbu.edu.tr) açıklamalar bölümünden adaylara açıklamalacaktır. Kura çekimi Üniversitemiz Youtube kanalında yayına girecektır. Kura neticesinde sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar, istediğimiz belgeleri Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına ibraz edeceklerdir.”

Başvuru kılavuzu için TIKLAYIN.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu