Başvurular

Borusan Otomotiv İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Borusan Otomotiv İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Borusan Otomotiv İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Borusan Otomotiv İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Borusan Otomotiv İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

BORUSAN OTOMOTİV HAKKINDA:

2021 senesinde, 37. yaş gününü kutladığımız Borusan Otomotiv, Borusan Oto adı ile kurulup Borusan Otomotiv İthalat ve Dağıtım A.Ş., Borusan Oto Servis ve Ticaret A.Ş., Borusan Otomotiv Pazarlama ve Ticaret A.Ş. ve Borusan Oto Kıbrıs Ltd. olarak dört şirket ile yoluna sürdürmektedir.

1984 senesinde 47 kişilik ekibi ile BMW distribütörü olarak kurulan ve o yıl 16 adet otomobil, 2 adet motosiklet satışı gerçekleştiren bir şirketten, bugün BMW, MINI, Land Rover ve Jaguar gibi kıymetli markaları bünyesinde bulunduran tesisleri, teknolojisi, kalite standartları, yetkin çalışanları, müşteri odaklılığı, sosyal sorumluluk bilinci ile anılan, sektöründe öncü ve bir çok yeniliği Türkiye’ye kazandırmış bir şirkete dönüştüğünü görüyor ve bunu ortak bir gurur kaynağı olarak yaşıyoruz.

Borusan Holding ve Almanya’da faaliyet gösteren Giwa Holding’in ortaklığı olan Borusan Otomotiv, 1984 senesinden bu yana, tutku dolu otomobillerin en iyi yorumu olan BMW’nin Türkiye distribütörüdür. 1992 senesinde motosiklet tutkunlarının gözdesi BMW Motorrad’ın, 1998’de en iyi 4×4 otomobillerden olan Land Rover’ın ve 1999’da ufak otomobil segmentini yaratan ve sınıf ayrımı yok eden MINI’nin ve son kez da 2014 senesinde lüks, konfor ve performansın birleşimini temsil eden Jaguar’ın katılımıyla Borusan Otomotiv’in sunduğu marka yelpazesi tamamlanmıştır.

Geçen seneler, Borusan Otomotiv‘in faaliyette olduğu segmentlere ve sektörünün geneline kazandırdığı katkılara tanıklık etmiştir. Bugün temsil edilen markaların sayısı ve niteliği bunun diğer bir göstergesidir. Borusan Otomotiv’in müşteri odaklı yaklaşımı ve uygulamaları, 24 saatlik acil servis hizmeti, outdoor satış (müşteri ziyareti), bağımsız müşteri ilişkileri departmanı ve merkezi müşteri veri bankası birer model olmuşlardır.

Şirket bugün Türkiye’nin yoğun rekabete dayalı otomotiv sektöründe geniş bir ürün gamına sahiptir. Beş marka yönetimi hem satış hem pazarlama faaliyetlerinden ve stratejilerinden sorumlu olarak, maksimum marka değeri yaratmak ve ticari başarı elde etmek için çalışmaktalar.

Yeni markaların bünyeye katılması, hem kurumumuzun yeniden yapılanmasını gerektirmiş, hem de yetkili satıcılar ve yetkili servisleri etkilemiştir. Geniş ürün yelpazesi, birden fazla farklı bölgeye de giriş olanağı sağlamıştır.

Borusan Otomotiv teknolojinin son gelişmelerinden ve insan kaynaklarının tüm olanaklarından en yüksek müşteri tatminiyetini sağlamak üzere yararlanmaktadır. Bu yaklaşımı sebebiyle, Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları ve Yetkili Servisleri, Türkiye otomotiv sektörünün en iyi satış ve satış sonrası hizmetlerini veren teşkilat olarak ün elde etmiştir. Yüksek nitelikli yetkili satıcılar ve yetkili servisler şirketin başarısının temel etkenlerinden biridir.

Borusan Otomotiv ticari alanlarda olduğu gibi, toplumsal katkılarıyla da öncü görevler üstlenmiştir. Avcılar’daki Borusan Oto İlköğretim okulunun yapımı, Okyanus Gönüllülük Platformu gibi çalışmalar örnek gösterilebilir. Ayrıca çeşitli sportif ve kültürel faaliyetler de Borusan Otomotiv aracılığıyla her zaman desteklenmiştir.

Açık POZİSYONLAR:

 

 

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Servis Müşteri Temsilcisi İstanbul Tümü Başvur
Kaporta Teknisyeni İstanbul Tümü Başvur
Servis Danışmanı İstanbul Tümü Başvur
Satışta Kariyer Yolu İstanbul Tümü Başvur
2. El Oto Satış Danışmanı Ankara Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu