Başvurular

Türk Hava Yolları Bay Bayan Kabin Memuru Alımı Yapıyor 2022

Türk Hava Yolları Bay Bayan Kabin Memuru Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Türk Hava Yolları Bay Bayan Kabin Memuru Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Türk Hava Yolları Bay Bayan Kabin Memuru Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Türk Hava Yolları Bay Bayan Kabin Memuru Alımı Yapıyor

Sadece ülkemizin değil bunun yanı sıra dünyanın da en büyük hava yolu şirketlerinden bir tanesi olan Türk Hava Yolları yani bilinen kısa adı ile THY yayınlamış olduğu iş ilanı ile çok sayıda personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Türk Hava Yolları yayınlamış olduğu ilan kapsamı içinde bay ve bayan kabin memuru alımı yapacaktır. Türk Hava Yolları kabin memuru alımı ilanı ile ilgili nasıl nereden başvuru yapılır, başvuru şartları nelerdir, başvuru tarihleri, başvuru formu gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine haberimiz devamından ulaşmanız olabilecekdür.

  • Türk Hava Yolları Kabin Memuru Alımı İlanı 2017
  • Türk Hava Yolları Kabin Memuru Alımı Başvurusu 2017

Türk Hava Yolları Kabin Memuru Alımı İlanı 2017

Türk Hava Yolları A.O.’da Kabin Memuru Olarak Görev Yapacak Tecrübeli Bay / Bayan Çalışma Arkadaşları Arıyoruz.

Dünya’da en fazla ülkeye uçan ve art arda 6 kez Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen Ortaklığımızın büyüme sürecinde Kabin Memuru olarak yer almak isteyen iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, enerjik ve güler yüzlü, Kabin Memurluğu tecrübesine sahip bay ve bayan çalışma dostları arıyoruz.

Genel Şartlar

  • T.C. vatandaşı olmak
  • 01/01/1983 ile 31/12/1997 tarihleri içinde doğmuş olmak
  • En az önlisans/meslek yüksekokulu mezunu olmak
  • İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih sebebidir.)
  • Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak
  • Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış yahut en az 1 yıl tecilli olmak (En az Kasım 2018 tarihine kadar tecilli olmak)

Sağlık ve Fiziki Şartlar

  • Bayanlar için 160-180 cm. arası, erkekler için 170-190 cm arası boya sahip olmak (Boy-kilo orantılı olmalıdır.)*
  • Sağlık durumu uçuşa uygun olmak (Seçme süreçlerinde başarılı olan adaylarımızdan işe başlama aşamasında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nce yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları ve raporlarını THY A.O. Sağlık Müdürlüğü iş yeri hekimlerine onaylatmaları gerekmektedir.)
  • THY A.O. Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yanık ve yara izi vb. bulunmamak
  • Daha önce THY A.O. yahut diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik yahut sağlık sebebiyle ayrılmış olmamak

*Boy-kilo ölçümleri, THY A.O. yahut THY A.O.’nun belirleyeceği kurum/kuruluş aracılığıyla yapılacaktır.

Türk Hava Yolları Kabin Memuru Alımı Başvurusu 2017

Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana internet ortamında, THY A.O. resmi web sitesi www.thy.com üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Yukarıdaki şartları taşımayanların ve internet başvurusu dışında herhangi bir biçimde başvuru yapanların başvurusu kabul edilmeyecektir. İlan kriterlerini sağlayan adaylar test ve mülakat süreçlerine davet edilecektir.

Mülakat öncesinde adayların yukarıda gösterilen kriterlere uygunluğunu belgelemeleri istenecektir. Kriterlere uygun olmayan adaylar sürece devam edemeyecektir. Tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılacak olup işe başlama belgeleri hazırlamaları istenecek ve adayın istenen belgeleri teslim etmesi akabinde istihdam süreci tamamlanacaktır.

Adaylarımızın Dikkatine!

  • Daha önceki Kabin Memuru alım süreçlerimizde boy ölçümü aşamasında elenen,
  • THY A.O.’dan herhangi bir nedenle iş anlaşmasinin feshi yoluyla ilişiği kesilen,

adaylar ilanımıza başvuru yapamayacaklardır.

Başvuru Formuna Ulaşmak İçin TIKLAYIN

Bu makalemizde Türk Hava Yolları aracılığıyla gerçekleştirilecek olan kabin memuru alımı ile ilgili başvuru koşulları nelerdir, başvuru tarihleri nelerdir, nasıl ve nereye başvuru yapılır gibi konularda geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca THY aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanlarına THY İş Başvurusu Nasıl Yapılır yazımızdan varabilirsiniz.


DİĞER THY HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, thy hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan thy açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu