Başvurular

Türk Patent ve Marka Kurumu iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Türk Patent ve Marka Kurumu iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Türk Patent ve Marka Kurumu iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Türk Patent ve Marka Kurumu iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Türk Patent ve Marka Kurumu iş ilanları ve iş başvurusu

Türk Patent ve Marka Kurumu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan özel bütçeli, bağımsız ve yasal bir kuruluştur. Eski adı Türk Patent Enstitüsü iken 10 Ocak 2017 tarihinde Resmi Gazete’de yayına giren 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu’yla adı Türk Patent ve Marka Kurumu ve kısaltması ise TÜRKPATENT olarak düzenlenmiştir. Türk Patent ve Marka Kurumu faaliyetlerine aralıksız devam etmek adına çeşitli zamanlarda çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Türk Patent ve Marka Kurumu aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, işe alım süreci gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Türk Patent ve Marka Kurumu İş İlanları 2022
  • Türk Patent ve Marka Kurumu İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Türk Patent ve Marka Kurumu İş İlanları 2022

TÜRKPATENT, Türkiye’nin teknolojik gelişimine katkıda bulunmak, memleket genelinde serbest rekabet ortamını sağlamak, araştırma geliştirme hareketlerinin ilerlemesini olabilecek kılmak üzere; kanunla düzenlenmiş patent, marka ve endüstriyel mülkiyet haklarının oluşması, muhafaza edilmesi ve bu haklara ilişkin yurt içi, yurt dışı bilgi ve belgeleri kamu yararına sunmak gibi bir gayeye sahiptir. Türk Patent ve Marka Kurumu çeşitli zamanlarda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Türk Patent ve Marka Kurumu aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; uzman yardımcısı, şoför, büro personeli, mühendis gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Türk Patent ve Marka Kurumu İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Türk Patent ve Marka Kurumu aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan bütün iş ilanları kurumun resmi İnternet adresi olan www.turktapent.gov.tr ile adresimiz www.devlette.com üzerinde yayınlanmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara dair iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgilere erişmek ve anında iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. Harici olarak kurumun bünyesinde bulunan insan kaynakları gibi departmanlara iş ilanları yayınlanmadan yapılacak olan başvurular kabul edilmez. Bu makalemizde Türk Patent ve Marka Kurumu iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, türk patent ve marka kurumu hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan türk patent ve marka kurumu açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu