Başvurular

Türk Telekom İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Türk Telekom İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Türk Telekom İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Türk Telekom İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Türk Telekom İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Türk Telekom İş Başvuru Formu, 179 senelik köklü bir geçmişe sahip olan Türk Telekom, Türkiye’de bilgi ve iletişim teknolojileri alanında önder şirkettir. Ülkemizin ilk entegre telekomünikasyon operatörü olup geniş bir hizmet ağı mevcuttur. Ürünleri de bi hayli fazladır.

30 Eylül 2019  ile 14.6 milyon sabit ulaşım hattı, 11.3 milyon geniş bant, 3.6 milyon TV ve 22.8 milyon mobil aboneye servis sağlamaktadır. 81 ilde kullanılmakta olup hisselerinin yüzde 55 oranı LYY’ye, yüzde 25’i Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığına, yüzde 5’i ise Türkiye Varlık Fonuna aittir. Yüzde 15 hissesi ile halka arz edilmiştir.

Türk Telekom İş Başvuru Formu

Türk Telekom aracılığıyla sunulan servisler şimdilerde bir çok kişi aracılığıyla kullanılmaktadır. Her yıl büyümesini sürdüren kurum, yeni personel gereksinimlerine de bundan dolayı ihtiyaç duymaktadır. Alım için gerekli ilanlar, online kanallar kullanılarak paylaşılmaktadır.

Eğer bunlara başvuru gerçekleştirmek istiyorsanız, kendi sitesi üzerinde bulunan formu doldurmanız olabilecekdür. Bunun için ilk kez kendi sayfasına gelmeniz, ardından da ilanlar kısmına geçmeniz gerekir. Açık ilanlardan herhangi birini tıklar ve başvur derseniz, kullanıcı detaylarınız ile giriş yaptıktan sonra işlem yapabilirsiniz.

Türk Telekom İş İlanları

Türk Telekom aracılığıyla verilen iş ilanlarına internetten ulaşılabildiği gibi Kariyer.net üzerinden de ulaşım yapılabilmektedir. Burada aktif ilanlar da mevcuttur. Bunlara başvuru gerçekleştirmek istiyorsanız, yalnızca platformdaki Türk Telekom sayfasına girmeniz gerekir.

Bundan sonra üyelik hesabınıza giriş yapmanız, CV güncelledikten sonra sizinle uyumlu olan açıklamaya başvurmanız gerekir. Böylelikle sorunsuz bir başvuru işlemi gerçekleştirilebilir.

Türk Telekom Açık Pozisyonlar

Türk Telekom aracılığıyla yayına giren ilanlar yılın farklı zamanlarında yayınlanmaktadır. Bu nedenle iş arayan bireylerin sürekli olarak incelemesi, çıkan ilanları nitelikleri kapsamı içinde değerlendirerek uygunsa başvurması tavsiye edilir. Bunun için değerlendirebileceğiniz bir çok ilan mevcuttur.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Tahsilat Yönetimi Çözümleri Kd. Uzmanı (Teknoloji) İstanbul Başvur
Müşteri Deneyimi Kıdemli Uzmanı İstanbul Başvur
Bordro Kıdemli Uzmanı İstanbul Başvur
Kıdemli Çözüm Analisti (Mobil Crm) İstanbul Başvur
İş Analisti (Envanter Sistemleri Kıdemli Uzmanı) İstanbul Başvur
Soc Analisti (L1) İstanbul Başvur
İşe Alım Uzmanı İstanbul Başvur
Cloud Engineer Ankara Başvur
Mediation & Provisioning Operasyonları Uzmanı İstanbul Başvur

Daha fazla Türk Telekom iş ilanı için tıklayın.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu