Başvurular

Turkcell Genç Yetenek Programı Kapsamında Personel Alımı Yapıyor !! 2022

Turkcell Genç Yetenek Programı Kapsamında Personel Alımı Yapıyor !! 2022, iş başvuru bölümüzde Turkcell Genç Yetenek Programı Kapsamında Personel Alımı Yapıyor !! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Turkcell Genç Yetenek Programı Kapsamında Personel Alımı Yapıyor !! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Turkcell Genç Yetenek Programı Kapsamında Personel Alımı Yapıyor !!

  • Turkcell Genç Yetenek Programı Kapsamında Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor !!
  • Turkcell Personel Alımı Açıklamaları
  • Turkcell GNCYTNK Personel Alımı Başvuru Şartları Neler?
  • Turkcell Personel Alımı Başvurusu

Turkcell Genç Yetenek Programı Kapsamında Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor !!

Kuşkusuz ülkemizin en büyük telekomünikasyon şirketlerinden bir tanesi olan Turkcell, paylaştığı ilan ile ülke genelinde personel alımı yapacağını açıkladı.  “GNCYTNK”  projesi kapsamı içinde istihdam edilecek personeller, Turkcell’in geleceğini oluşturmada mühim rol oynayacaklar. Turkcell Genç Yetenek Programı ile hedefler içerisinde Turkcell’e katkı sağlayacak genç yetenekler, iş arayan genç bireyler Turkcell ailesine kazandırılacak ve profesyonel bir adım önde, doğru  bir rehberle adım atacaklar. İşte detaylar ..

Turkcell Personel Alımı Açıklamaları

Turkcell, paylaştığı ilan ile genç kabiliyetleri şirket bünyesine kazandıracaklarını açıkladı. Türkiye geneli yapılacak olan personel alımı için ilk kezr yeni mezun, üniversite öğrencileri, deneyimsiz veya en fazla 1 sene iş deneyimi bulunan adayları tercih ederek, kadrosuna birden çok genç birey kazandıracak.  Turkcell’de çalışmak isteyen gençler başvurularını her şehirden yahut internet üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Turkcell, ülkemizde GSM Telekomünikasyon dalında defalarca ödüllere layık görülerek, ne kadar kaliteli bir kuruluş olduğunu defalarca ispatladı. Turkcell önceki senelerda yayınlamış oldukları personel alımı ilanlarına bir yenisini daha ekleyerek, iş arayan birden çok genci sevindirdi.

Turkcell GNCYTNK Personel Alımı Başvuru Şartları Neler?

Turkcell istihdam edeceği genç bireylerde aşağıda bulunan başvuru şartlarını aramaktadır.

  • Yaratıcı, sosyal, meraklı ve keyifli
  • Üniversitelerin Fen-Edebiyat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim Bilimleri, Siyasal Bilimler Fakültelerinde ve Mühendislik Fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik & Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) İşletme Mühendisliği vb. bölümlerinde eğitim gören veya bu fakültelerden mezun
  • Başvuru sırasında Lisans 3.- 4. sınıf, Yüksek Lisans, Doktora öğrencisi, yeni mezun veya 1 yıl iş deneyimi olan
  • İyi derecede İngilizce bilen
  • Tercihen staj veya yarı zamanlı çalışma tecrübesine sahip
  • Tercihen burs ve/yahut değişim programlarına katılmış bireyler başvurabilir

Turkcell Personel Alımı Başvurusu

Turkcell iş başvurusundan bulunmak isteyen adaylar yukarıda saymış olduğumuz kriterlere göre değerlendirilerek, elemeye tabii tutulacaklar. Başvuru şartlarını sağlayan ve ön elemeyi geçen adayları ise bir sürpriz bekliyor. Başvurusu olumlu yanıtlanan adaylara bilgisayar veya akıllı cep telefonu ile oynanan online oyunlarına davet edecekler. Daha sonra ise adaylardan, online oyunda başarılı oldukları taktirde, web tabanlı video soru uygulaması üzerinden kendilerine gönderilen soruları video kaydı ile yanıtlamaları isteniyor. Video kayıtları işe alım uzman kişilerı aracılığıyla geniş bir şekildeca incelendikten sonra, başarılı bulunan adayları daha iyi tanıyabilmek için görüşmeye çağırılacaklar. Görüşmeler ve elemeler neticesinde başarılı olan adaylar, Turkcell ile teknoloji ve inovasyonu deneyimleme şansı yakalayacaklar yani işe alınacaklar. Peki nasıl başvuru yapılır?

Turkcell İş Başvurusu Yapmak İçin TIKLAYIN

Yukarıda bulunan bağlantıda vermiş Turkcell iş başvurusu nasıl yapılır geniş bir şekilde olarak anlattık. O haberimiz sayesine dakikalar içinde iş başvurusu yapabilirsiniz.

Turkcell aracılığıyla sunulan açık iş ilanları ile ilgili bilgi almak ve diğer pozisyonlarda iş başvurusu yapmak için ise TIKLAYIN.

Turkcell personel alımı, eleman alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları gibi bilgilere bu haberimizin detay kısmında yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun yada görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.

 


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu