Başvurular

Turkish Cargo iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Turkish Cargo iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Turkish Cargo iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Turkish Cargo iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Turkish Cargo iş ilanları ve iş başvurusu

Turkish Cargo, 1933 senesinden bu yana hava kargo taşımacılığı faaliyetlerini yürütmekte olan bir kargo şifrketidır. Dünyanın 126 ülkesine hizmet sağlayan Turkish Cargo, en bi hayli hızlı büyüyen hava kargo şirketleri içinde bulunmaktadır. Türk Hava Yolları bünyesinde faaliyetlerini sürdüren şirket, ülkeler arası hava kargo pazarında ilk 10 şirketten biridir. Şirket dünya çapında 88 noktaya doğrudan kargo hizmeti sağlamaktadır. Büyümesine ara vermeksizin devam eden, ülkemizin gurur kaynağı olmayı sürdüren Turkish Cargo bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Turkish Cargo aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Turkish Cargo İş İlanları 2022
  • Turkish Cargo İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Turkish Cargo İş İlanları 2022

Turkish Cargo, İstanbul Havalimanı’nın açılmasının ardından 4 milyon ton kargo ayrıştırma kapasiteli modern bir tesise sahip olmuştur. Hava kargo trafiğinin gün geçtikçe artması ile şirket de büyümesine ara vermeden sürdürmektedir. İstanbul ilimizi bu alanda bir lojistik merkezi haline getirme maksadıyla çalışmalarını sürdüren firma, bünyesine de çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Turkish Cargo aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; loadmaster, endüstri mühendisi, süpervizör, kargo apron şefi, güvenlik görevlisi, operasyon memuru, kargo memuru gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılabilir?

Turkish Cargo İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Turkish Cargo işe alımları THY bünyesinde kariyer sayfası üzerinden gerçekleştirilmektedir. Aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu bağlantısı ile bu sayfaya ulaşabilir size uygun pozisyonu seçebilir ve başvurunuzu anında tamamlayabilirsiniz. Yapacak olduğunuz başvurular kurumun insan kaynakları departmanınca geniş bir şekilde olarak incelemeye alınacaktır. Bu makalemizde Turkish Cargo iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Turkish Cargo İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER TURKİSH CARGO HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, turkish cargo hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan turkish cargo açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu