Başvurular

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı 2022

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı

1957 senesinde kurulan Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu ( TKİ ) devletin genel enerji ve yakıt politikasına uygun olarak linyit, turp bitümlü şist, asfaltit gibi enerji hammaddelerini değerlendirmek, ülkenin gereksinimlerini karşılamak, yurt ekonomisine azami katkıda bulunmak, plan ve programlar düzenlemek, takip etmek, uygulama stratejilerini tespit etmek ve bunların gerçekleşmesini sağlamak maksadıyla kurulmuştur. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu yayınlamış olduğu ilan ile eski hükümlü işçi alımı, personel alımı yapacağını açıkladı.  Kadroya alınacak olan personeller Manisa ve Çanakkale illerinde istihdam edilecekler. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu işçi alımı kapsamı içinde manevracı ( harmancı ) alımı ile ağır kamyon şoförü alımı gerçekleştirilecek. İlana dair detaylara haberimiz devamından varabilirsiniz.

 Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu ( TKİ ) Eski Hükümlü İşçi Alımı

Manevracı – Harmancı,
Ağır Kamyon Şoförü olarak 2 adet eski hükümlü alımı yapılacaktır.

Alım Yapılacak İller
Manisa
Çanakkale

Alım Yapılacak Adayların Öğrenim Durumları
Adayların Lise ve Dengi okul mezunu olması gerekir.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu işçi alımı ilanı son başvuru tarihi 23 Haziran 2016 olarak belirlenmiştir. Adaylar İŞKUR müdürlüklerinden alakalı işçi alımı ilanına başvuru yapabilirler. Başvuru şartları ve önemle üstünde durulması gereken hususlar ardından Türkiye Kömür İşletmeleri Müdürlüğü aracılığıyla yayımlanacaktır.  Diğer eski hükümlü iş ilanlarına ulaşmak için TIKLAYIN Bu makalemizde TKİ aracılığıyla yayına giren işçi alımı ilanı ile ilgili geniş bir şekilde bilgileri paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren diğer bütün ilanlara Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu İş İlanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu