Başvurular

Türkiye Uzay Ajansı iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Türkiye Uzay Ajansı iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Türkiye Uzay Ajansı iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Türkiye Uzay Ajansı iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Türkiye Uzay Ajansı iş ilanları ve iş başvurusu

Türkiye Uzay Ajansı, Türkiye Cumhuriyetinin ulusal Uzay Ajansıdır. Türkiye’nin uzay bilimleri programı ile genel havacılık ve uzay incelemelerindan sorumlu devlet kurumudur. “Milli Uzay Programı”nın hazırlanarak hayata geçirilmesi için çalışmalar yürütmek maksadıyla kurulmuştur. Türkiye Uzay Ajansı, uzay ve havacılık bilimi ve teknolojilerine yönelik orta ve uzun vadeli amaçları, temel ilke ve yaklaşımları, hedef ve ilk kezri, performans ölçütlerini, bunlara ulaşmak için izlenecek yöntemler ile kaynak dağılımlarını da içeren stratejik planlar hazırlamakla görevlidir. Türkiye Uzay Ajansı bunun dışında bünyesine de çeşitli zamanlarda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Türkiye Uzak Ajansı aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Türkiye Uzay Ajansı İş İlanları 2022
  • Türkiye Uzay Ajansı İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Türkiye Uzay Ajansı İş İlanları 2022

Ülkemiz uzay teknolojileri alanında diğer gelişmiş ülkelerden geride bulunmaktadır. Bu açığı kapatmak ve uzay teknolojileri hususunda ilerleme kaydetmek adına Türkiye Uzay Ajansı kurulmuştur. Türkiye Uzay Ajansı ile uzay ve havacılık bilimi ve teknolojileri bölgesindeki uzmanlık ve bilgi birikiminden milli sanayinin bunun bunun yanında diğer sektörlerin yararlanabilmesi için çalışmalar yürütmektedir. Kuşkusuz bu faaliyetlerini yerine getirebilmek adına da çok sayıda çalışana ihtiyaç duymakta ve personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Türkiye Uzay Ajansı aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; donanım test mühendisi, elektrik elektronik teknisyeni, tekniker, proje yönetim mühendisi, yabancı personel, stajyer, profesör, öğretim görevlisi gibi kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu, bay bayan, işinde uzman deneyimsiz, yeni mezun adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Türkiye Uzay Ajansı İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Türkiye Uzay Ajansı makalemizde da dile getirdiğimiz üzere ilerleyen zamanda bünyesine çok sayıda yeni personel alacak. Bu iş ilanları halen yayınlanmadı. Yayına girdiğinda kurumun resmi web adresi ile www.devlette.com web adresimiz üzerinde yer bulacaktır. Harici olarak kurumun insan kaynakları gibi çeşitli departmanlarına yapacak olduğunuz iş başvuruları kabul edilmemektedir. Online olarak başvuru yapabileceğiniz bir iş başvuru formu ise bulunmamaktadır. Bu nedenten ilanların yayına girmesinı beklemeli ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz.

Türkiye Uzat Ajansı İş İlanları Duyuruları İçin TIKLAYIN


DİĞER TÜRKİYE UZAY AJANSI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, türkiye uzay ajansı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan türkiye uzay ajansı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu