Başvurular

Valilik ve Belediye Başkanlığı’na 100 Personel Alımı İçin TYP İlanı Yayımlandı

Valilik ve Belediye Başkanlığı’na 100 Personel Alımı İçin TYP İlanı Yayımlandı, iş başvuruları bölümünde Valilik ve Belediye Başkanlığı’na 100 Personel Alımı İçin TYP İlanı Yayımlandı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Valilik ve Belediye Başkanlığı’na 100 Personel Alımı İçin TYP İlanı Yayımlandı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Valilik ve Belediye Başkanlığı’na 100 Personel Alımı İçin TYP İlanı Yayımlandı

Toplum Yararına Program kapsamı içinde Aydın ili için yeni ilanlar yayımlandı. 

Aydın Valiliği Yazı İşleri Müdürlüğü ve Aydın Efeler Belediye Başkanlığı için yayımlanan ilanlarda 100 personel alımı yapılacağı bildirildi. 

Tek bir uygulama alanı için yayımlanan TYP personel alım ilanı Çevre Temizliği kadrolarından olacak. Peki Aydın için yayımlanan bu ilanlara kimler, nasıl başvuru yapabilecek? Ayrıntıları haberimizin detay kısmında aktarıyoruz. 

TYP PERSONEL ALIM İLANLARI

Toplum Yararına Program kapsamı içinde yayımlanan personel alım ilanları için başvuru şartları standart oluyor. Türkiye İş Kurumu üzerinden ilan edilen bu başvuru şartlarına ek olarak adaylardan ek özel koşullar talep edilmiyor.

Bu bağlamda aşağıda bulunan şartları sağlayan adaylar TYP ilanları için başvuruda bulunabilirler. 

TYP personel alım ilanları için talep edilen başvuru koşulları genel başvuru şartlarının dışında dört maddeden oluşuyor. Genel başvuru koşulları ise Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, askerlik ile ilişiği bulunmamak gibi şartlardan meydana geliyor.

İŞKUR’da bulunan diğer esas koşullar ise şunlar; Kuruma kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Emekli ve malul aylığı almıyor olmak, Öğrenci olmamak (açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç).

TYP İLANLARINA BAŞVURU

TYP personel alım ilanlarına başvurular İŞKUR aracılığıyla yapılıyor. Adaylar İŞKUR başvurularını kurum hizmet birimleri üzerinden şahsen yapabilirler. İlanlara dair ayrıntı kısmı incelemek isteyen adaylar ise aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıyı kullanabilirler. 

TYP ilanları için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu