Başvurular

Turyap Gayrimenkul Danışmanı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

Turyap Gayrimenkul Danışmanı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020, iş başvurusu bölümünde Turyap Gayrimenkul Danışmanı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Turyap Gayrimenkul Danışmanı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Turyap Gayrimenkul Danışmanı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

TURYAP BAHÇEŞEHİR ISPARTAKULE Temsilciliği İçin Gayrimenkul Danışmanları aradığını açıkladı. İş ayrıntıları ve gereken özellikleri makalemizde bulacaksınızdır.

1985 senesinde kurulan Turyap, batıdaki emsallarine uygun çağdaş emlakçılık modelini ülkemizde hizmete sunmuştur. Bugün Türkiye’nin her yanında hizmet sunan 330 Turyap ofisi, merkezi konumu, modern görünümü, uzman personeli ve standart çalışma esaslarıyla yüz binlerce emlakın el değiştirmesine aracılık etmektedir.

Turyap Temsilcileri bireylerin yaşamsal bir karar almalarına bilgi ve tecrübeleriyle klavuzluk eden, işinin gerektirdiği eğitime sahip, doğruluk ve dürüstlüğü ilke edinmiş, gayrimenkul danışmanlığı öncesi de bir uzmanlığı olan profesyonellerdir.

Turyap her türden değişme ve gelişmeye çok hızlı uyum sağlayacak enerjik bir yapıya sahiptir. Yalnız ofisleriyle değil, binlerce satılık-kiralık portföyün olduğu web sitesiyle de üyelerine ulaşarak, gayrimenkul sektöründe yeni bir çağ başlatmıştır.

Tüm ofislerin internet üzerinden gönderdikleri bilgilerin bunun yanında sektörle alakalı gelişmelerin de çok fazla olduğu www.turyap.com.tr, üstüne aldığı misyonu başarıyla sürdürmektedir.

Türk insanı yaşamı boyunca emek vererek oluşturduğu birikimini fakat gayrimenkule çevirdiği anda boşa gitmemiş saymaktadır. Ülkemiz insanının emlak ve emlakçı hususunda edindiği tecrübeler, böyle yaşamsal bir birikimin emanet edildiği insana (emlakçıya) değişmez bir önyargıyla birlikte büyük sorumluluklar yüklemektedir.
Türkiye’nin en köklü ve en yaygın emlak organizasyonu olan Turyap yalnız ülke içinde değil, yurt dışında da Türk vatandaşlarının emlak poblemleriyla yakında zamandan ilgilenmektedir.

Aranan Özellikler

  1. İnsan ilişkileri kuvvetli, iç motivasyonu yüksek; ve pozitif bakış açısına sahip, · Kariyerini gayrimenkul sektöründe yapmak yahut sürdürmek isteyen,
  2.  Gayrimenkul sektöründe kurumsal düzeyde yer alıp uzmanlaşmak isteyen,
  3.  Yüksek kazanç hedefi olan,
  4. Dış görünümüne önem veren,
  5.  MS Office programlarını ve interneti iyi ve etkin kullanabilen,
  6.  Dolgun maaş ile İngilizce – Arapça – Farsça bilenlerde de bunun bunun yanında alım yapılacaktır.

İş Tanımı

  • Çalışma bölgesinde gayrimenkul portföyü oluşturmak,
  •  Müşteriler ve gayrimenkul Portföyünü eşleştirmek ,
  • Müşterilere gayrimenkul tanıtım, sunum ve pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirmek,
  • Satış faaliyetleri ve işlemlerini yönetmek,
  • Portföyleri satmak ve kiralamak için etkin bir pazarlama planı oluşturmak,
  • Müşteri veri tabanı oluşturmaktır.

İş başvuru formunu doldurmak için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu