Bilgi Arşivi

Ülker İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2020 – 2021

Ülker İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2020 – 2021, başvurular bölümümüzde Ülker İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2020 – 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Ülker İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2020 – 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Ülker İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2020 – 2021

Ülker İş İlanlarıÜlker İş İlanları
Ülker İş İlanları

Ülker iş ilanlarına gönderilen iş başvuruları hız kesmeden devam ederken, ilan ayrıntı kısmı ve 2021 Ülker İş Başvurusu Formu insan kaynakları aracılığıyla yayınlanmaya sürdürmekte. Ülker iş ilanları ve eleman alımlarına ayırdığımız sayfamızda, çalışma şartlarından 2021 Ülker İş Başvurusu Formuna, personel maaşlarından personel alımı yapılan Ülker fabrikalarına kadar araştırılan bir çok konu Personelalimi.web.tr‘de.

Ülker İş İlanları Yayınlandı

  • Ülker İş İlanları Yayınlandı
  • İşkur Ülker İlanları
  • Kariyer.net Ülker İlanları
  • Secretcv.com Ülker İlanları
  • Ülker.com.tr İş İlanları
  • Ülker Açık İş Pozisyonları
  • Ülker İş Başvurusu İçin Cv Doldur
  • Ülker İş Başvurusu Sıkça Sorulan Sorular
  • Ülker İş Başvurusu Ne Zaman Sonuçlanır?
  • Ülker 2021 İş Başvurusu Formu Elden Teslim Edilebilir mi?
  • Engelli Personel Alımı Yapıyor Mu?
  • Stajyer Alımı Ne Zaman Yapılıyor?
  • Ülker Part Time İş Başvurusu Alıyor Mu?
  • Ülker Çikolata Fabrikası İçin Aranan Nitelikler Nelerdir?
  • Yıldız Holding’e Ait Diğer İş İlanları
  • Yıldız Holding Lojistik Elemanı İlanları
  • Kocaeli(Çayırova)
  • Yıldız Holding Elektrik, Elektronik/Otomasyon Bakım Mühendisi İş İlanları İstanbul(Asya)
  • Ülker Sipariş Sorumlusu İş İlanı
  • Ülker Pazarlama Müdürü İstanbul

Ülkemizin en köklü ve en kıymetli markaları içinde bulunan Ülker, Yıldız Holding bünyesinde faaliyetlerine sürdürmektedir. Özellikle Ülker fabrikalarında binlerce insana çalışma imkânları tanıyan firma, personel ilanları yayınlamaya 2021 senesinde da sürdürmekte.

Ülker İş İlanlarıÜlker İş İlanları
Ülker İş İlanları ve İş Başvurusu Formu

Sizde Ülker’de çalışmak ve şirketin personellerine sağladığı avantajlardan yararlanmak istiyorsanız, hemen 2021 Ülker İş Başvurusu Formu doldurarak, tercih ettiğiniz pozisyon ve şehirde çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Peki, Ülker ilanları nerede yayınlanıyor? Ülker iş başvurusu formu nasıl doldurulur? Bunları öğrenmek istiyorsanız kullanabileceğiniz birkaç tane ulaşım kanalı bulunmaktadır. Ülker İnsan Kaynakları sayfasının bunun yanında, İşkur ve Kariyer.net gibi platformlar üzerinden firma ilanlarına ulaşabilir, personel alımı yapılan eleman kadrolarına iş başvurusu yapabilirsiniz.

İşkur Ülker İlanları

İşkur olarak kısalttığımız “Türkiye İş Kurumu“, iş ve işçi bulmaya yönelik aracı görevi üstlenen devlet kurumudur. Bu güne kadar bir çok sektörde milyonlarca insana iş olanakları sağlamış olan İşkur, çalışmalarına bu doğrultuda sürdürmektedir.

İşveren ve iş arayanları bir araya getiren Türkiye İş Kurumu sayfalarında, Ülker A.Ş. bünyesinde değerlendirilmek üzere çok sayıda iş ilanı bulunmaktadır. İşkur üzerinden Ülker’de çalışmaya başlamak için, ilk kez İş kur kaydı oluşturmanız ve gerekli kriterleri yerine getirmiş olmanız gerekmektedir.

Aşağıda internet adresini paylaşımı yaptığımız linke tıklayarak, Türkiye İş Kurumu ( İşkur ) kaydınızı yapabilir, belki de Ülker çalışanları içinde ki yerinizi alabilirsiniz.

Kariyer.net Ülker İlanları

Ülker Kariyer.net ilanlarından bahsetmeden önce, firma ilanlarının yalnızca Kariyer.net ile sınırlı olmadığını belirtmekte yarar var. Yenibiris.com ve Secretcv.com gibi iş ilanları siteleri üzerinden de personel ilanları yayınlayan Ülker insan kaynakları birimi, tercihlerini daha çok Kariyer.net aracılığıyla yana yapmaktadır.

Ülkemizdeki belki de en kapsamlı iş arama sitesi olan Kariyer.net üzerinde bir çok Ülker ilanına ulaşabilir, personel alımı yapılacak pozisyonlar, görev tanımları ve maaş bilgileri gibi bir çok detaya varabilirsiniz.

Ülker İş başvurusu yapmak için ilk kez siteye üye olmanız ve Cv yani Özgeçmiş oluşturmanız gerekmektedir. Gerekli adımları bitirdiktan sonra, Ülker insan kaynakları aracılığıyla yayına giren personel ilanlarına başvurunuzu yapabilirsiniz.

Secretcv.com Ülker İlanları

Ülker iş ilanlarına ulaşabileceğiniz platformlar içinden bir diğeri olan de Secretcv.com. Tıpkı Kariyer.net gibi ülkemizde en fazla tercih edilen iş arama siteleri içinde bulunan bu platform, personel alımı yapan bir çok şirketin ilk tercihleri içinde bulunmaktadır.

Secretcv.com üzerinde yayına giren Ülker iş ilanlarına başvuru yapabilmek için ilk kez siteye üye olmanız gerekmektedir. Mail adresiniz ile yapacağınız üyelik işlemlerinden sonra sitede bulunan profil sayfasından detaylarınızi doldurarak, iş başvurusu yapmak için gereken adımları tamamlamış olursunuz.

Ülker’in Secretcv.com üzerinden paylaşımı yaptığı iş ilanları içinde çikolata fabrikası işçisi, insan kaynakları, muhasebe ve bilgi işlem gibi pozisyonlar yer almakla birlikte, yapılan bu açıklamalar anlık olarak güncellenmektedir.

Sizde iş arıyor ve Ülker gibi büyük ve köklü bir firmada yer almak istiyorsanız eğer, vakit kaybetmeden Secretcv.com adresinden üyelik oluşturarak, Ülker iş ilanlarına iş başvuru formu gönderebilirsiniz.

Ülker.com.tr İş İlanları

Ülker iş ilanlarını takip edebileceğiniz bir diğer başvuru kanalı da şirketin resmi internet adresi olan ülker.com.tr’dir. Diğer iş arama sitelerinden önce personel ve işçi alımı yapılan fabrika ve organizasyonlarına ait iş pozisyonlarını ülker.com.tr adresinde duyuran firma, iş başvurusu yapmak isteyen personel adaylarına bi hayli pratik bir çözüm sağlamaktadır.

İhtiyaçlar ışığında ülker.com.tr üzerindeki açıklamalarını anlık olarak güncelleyen insan kaynakları birimi, kendilerine ulaşan 2021 Ülker İş Başvurusu Formlarına yine bu platform üzerinden geri dönüş sağlamaktadır.

Bu platform üzerinden iş başvurusu yapabilmeniz için belirtmiş olduğumuz internet adresine giriş yapmanız yeterli olmaktadır. Ardından karşınıza çıkan Ülker İş Başvurusu Formunu doldurup, gönder butonuna basmanız yeterli olacaktır.

Yapmış olduğunuz başvuru insan kaynakları aracılığıyla incelenir, başvurunuz olumlu karşılandığı taktirde başvuru formunda belirtmiş olduğunuz telefon numarası ve mail adresi gibi iletişim adreslerinizden geri dönüş yapılmaktadır.

Ülker Açık İş Pozisyonları

Ülker FabrikasıÜlker Fabrikası
Eski Ülker Fabrikası

Binlerce personeli bulunan Ülker, ‘iş arıyorumçalışmak istiyorum’ diyen yüzlerce insana daha gelir kapısı olmaya sürdürmekte.  Aynı zamanda ek iş arayanlara part time çalışma olanağı tanıyan firma, engelli vatandaşlarımızı kapsayan engelli personel alımı gerçekleştirmektedir. Her şeyden önce firma ilkelerine bağlı eleman arayışı içinde olan Ülker, yoğun çalışma temposunu yönetebilecek bireyleri personel kadrolarına dahil etmektedir.

Eleman alımı yapılan pozisyonlar içinde; tekniker, avukat, sipariş sorumlusu, güvenlik görevlisi, şoför, satış yöneticisi, satış uzmanı, kalite güvence uzmanı, üretim mühendisi, kategori yöneticisi,  satın alma uzmanı, denetim uzmanı, yazılım uzmanı, depo elemanı, depo müdürü, laborant gibi uzmanlık gerektiren alanlar bulunmaktadır.

Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’daki Ülker fabrikaları için çok sayıda personel alımı gerçekleştiren şirketin, personel adaylarında aradığı temel özellikler aşağıdaki gibidir.

  • Lisans mezunu, tercihen Gıda Mühendisliği, Ziraat Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • En az 5 yıllık sektör tecrübesine sahip,
  • Microsoft Office Programları ve Sap kullanabilen,
  • Tercihen yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • Araştırmacı, analitik düşünebilen, sonuç odaklı çalışan,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış
  • Aktif araç kullanabilen.

Ülker İş Başvurusu İçin Cv Doldur

Hangi firma olursa olsun, halen iş başvurusu yapma hususunda karar verme aşamasında iseniz yapmanı gereken en mühim şey tabi ki, iyi bir Cv oluşturmak olacaktır. Bildiğiniz üzere internetin yaşamımız da bu kadar mühim bir rol oynadığı zamanlarda, hemen hemen tüm firmaların iş ilanları interaktif platformlarda yayınlanmakta olup, personel alımları hususunda ön ayak olma durumundadır.

Bu noktada önceden hazırladığınız donanımlı ve düzenli bir Cv de iş başvurusu yaparken bu süreci sizin için hızlandıracaktır. Bize yapılan geri bildirimlerde, özellikle boç Cv örneği arayan yüzlerce birinin olduğunu görmekteyiz. 

Ülker de dahil olmak üzere hangi firma olursa olsun, yayına giren iş ilanlarına başvuru yapabilmeniz adına, siz değerli okurlarımız için hazırlamış olduğumuz Boş Cv Örnekleri sayfamızdan dilediğiniz Cv örneğini bilgisayarınıza indirerek doldurabilirsiniz.

Ülker İş Başvurusu Sıkça Sorulan Sorular

Ülker iş ilanları ve iş başvurusu sürecine ayırdığımız makalemizde, iş arayanlara kolaylık sağlaması yönünden bilgiler sunmaya çalıştık. Her ne kadar yeterli bir kılavuz hazırladığımızı düşünsek de, sizler aracılığıyla yapılan geri dönüşlerde bazı konuların anlaşılır olmadığını gördük.Bu nedenler sizlerin bize iletmiş olduğu soruları alt alta sıralayarak, kısa ve öz yanıtlar sunmaya çalıştık.

Ülker İş Başvurusu Ne Zaman Sonuçlanır?

Bu konu iş başvurusu yapmış olduğunuz platforma göre değişkenlik gösterse de, Ülker iş başvuruları genelde 1 hafta içinde sonuçlanmaktadır. Kendilerine ulaşan iş başvurusu formlarını büyük bir titizlikle inceleyen Ülker, acil personel ihtiyacı duyduğu iş pozisyonları için günü birlik geri dönüşler sağlayabilmektedir.

Ülker 2021 İş Başvurusu Formu Elden Teslim Edilebilir mi?

Bize yöneltilen soruların büyük bir çoğunluğunu bu konu oluşturmaktadır. Ülker iş ilanlarına internet üzerinden başvuru yapabileceğiniz gibi şirketin insan kaynakları ofisine giderek de iş başvurusu yapılabilmektedir.

Engelli Personel Alımı Yapıyor Mu?

Ülker engelli personel istihdamı hususunda yüksek sayılara ulaşan bir politika izlemektedir. Özellikle iskur.gov.tr üzerinden engelli personel alımına yönelik açıklamalar yayınlamaktadır. İş başvurusu yapan engelli vatandaşlarımızın sosyal haklarını gözeten bir tutum sergilemektedir.

Stajyer Alımı Ne Zaman Yapılıyor?

Firma Stajyer alımları ile programını yıllık olarak yapmaktadır. Misal verilecek olursa 2021 yılı için stajyer alımı planını sene başında gerçekleştirmektedir. Buna Bağlı olarak Ülker stajyer ilanları sene başında yayınlanmakta ve gerçekleştirilmektedir.

Ülker iş ilanları ve personel alımlarına ayırdığımız makalemizde, iş başvurusu yapma aşamasındaki bireyler için firma ile alakalı geniş bir şekilde bilgiler sunmaya çalıştık. Yazımızın içinde bahsetmiş olduğumuz Ülker iş başvurusu formu ve diğer ulaşım linklerini aşağıda bulabilir, tercih ettiğiniz pozisyon ve şehir için müracaatta bulunabilirsiniz.

Ülker Part Time İş Başvurusu Alıyor Mu?

Özellikle öğrenci yahut ek iş arayanların en fazla tercih ettiği iş modeli olan part time çalışma sistemi için, ne yazık ki ki Ülker personel alımı yapmamaktadır. En son yayına giren en son ilanları incelediğimizde genelde tam zamanlı personel alımı yapıldığı görülmektedir.

Ülker Çikolata Fabrikası İçin Aranan Nitelikler Nelerdir?

Ülker çikolata fabrikası için paylaşımı yaptığı iş ilanlarında, aranılan nitelikleri şu biçimde belirtmiştir.

  • 18 Yaşını Doldurmuş
  • Askerlik Durumu Muaf yahut Yapılmış
  • En Az Lise Mevzunu
  • Takım Çalışmasına Uygun
  • Vardiyalı Çalışma Sistemini Ayak Uydurabilecek

Nitelikte personel aramaktadır.

Ülker İş Başvurusu

Yıldız Holding’e Ait Diğer İş İlanları

Yıldız Holding Lojistik Elemanı İlanları

Kocaeli(Çayırova)

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Yıldız Ventures’ın taze sebze ve meyve sektöründe faaliyet gösteren girişimi için Çayırova/Kocaeli bölgesinde konumlandırılacak “Lojistik Elemanı” arayışı bulunmaktadır.

  • Üniversitelerin alakalı bölümlerinden mezun,
  • Benzer pozisyonda 2 yıl işinde uzman,
  • Tercihen 1-2 yıl depo yönetimi tecrübesi olan,
  • Microsoft Office ve ERP program kullanımına aşina,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • Tercihen Gebze ve etrafında ikamet eden.

İş Tanımı

  • Hammadde depodan sorumlu,
  • Mal kabul kayıtlarının girişinin yapılması,
  • İrsaliyelerin kesilmesi,
  • Plasiyer araçlarının takibinin yapılması,
  • ERP sistemi üzerinden üretim sarf işlemlerinin yapılması

Aday Kriterleri

Tecrübe: En az 2 yıl profesyonel adaylar
Askerlik Durumu: Muaf, Yapıldı
Eğitim Seviyesi: Ön Lisans(Mezun)

Pozisyon Bilgileri

Firma Sektörü Gıda
Departman Lojistik
Çalışma Şekli Sürekli / Tam zamanlı
Personel Sayısı Belirtilmemiştir
Ülke/Şehir Kocaeli(Çayırova)

Yıldız Holding Elektrik, Elektronik/Otomasyon Bakım Mühendisi İş İlanları İstanbul(Asya)

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye’nin en büyük ve en bi hayli hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding, İstanbul Pendik’ te  faaliyet göstermekte olan PNS Pendik Nişasta San. A.Ş.’ de görevlendirilmek üzere Elektrik,Elektronik/ Otomasyon Bakım Mühendisi aramaktadır.
Pozisyon ile alakalı kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda bulunmaktadır.

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin Elektrik-Elektronik, Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden mezun, 
  • Bakım alanında en az 2-3 yıl işinde uzman,
  • Tercihen, Allen bradley controllogix plc’ler ve zayıf akım sistemleri hususunda profesyonel,
  • Yüksek Gerilim, trafo, kompanzasyon tesisatı ile ilgili bilgi sahibi, 
  • Endüstriyel Elektronik, AC, DC motor sürücüleri ile ilgili bilgi sahibi,
  • Otomasyon ve kontrol sistemleri,enstrüman mühendisliği ile ilgili bilgi sahibi, 
  • Planlı bakım ve revizyon uygulaması ile ilgili bilgi sahibi, 
  • İyi düzeyde İngilizce bilen, 
  • Tercihen ISO 9000 kalite ve İş Güvenliği konularında bilgi sahibi.

İş Tanımı

  • İşletmedeki elektrik,elektronik ve otomasyon ile alakalı arıza ve problemlerin giderilmesi, 
  • Elektrik, elektronik ve otomasyon donanımın sağlıklı, verimli ve sürekli olarak etkin bir biçimde çalıştırabilmeleri için gerekli olan planlı , revizyon koruyucu ve arızi bakımların planlara uygun olarak yapılması, 
  • Yeni yapılacak yatırımlar ve makine rehabilitasyonlarının planlanması, fizibilite çalışmalarını, yurt içi ve dışı firmalarla temasa geçilmesi.

Aday Kriterleri

Tecrübe: En az 2 yıl profesyonel adaylar
Askerlik Durumu: Muaf, Yapıldı
Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Üniversite Bölümü: Elektrik/Elektronik Mühendisliği

Pozisyon Bilgileri

Firma Sektörü Bakım / Onarım
Departman Lojistik
Çalışma Şekli Sürekli / Tam zamanlı
Personel Sayısı Belirtilmemiştir
Ülke/Şehir İstanbul(Asya)Ülker İletişim Adresleri

Ülker Sipariş Sorumlusu İş İlanı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye’nin ilk dijital çok süpermarketi olan firmamız İstegelsin’de çalışmak üzere ”Sipariş Sorumlusu”na ihtiyacımız bulunmaktadır. Pozisyon ile alakalı kısa görev tanımı ve adayların taşıması gereken özellikler aşağıdaki gibidir;

GENEL NİTELİKLER 

  • Tercihen lise mezunu,
  • Güler yüzlü,
  • Tercihen perakende sektöründe işinde uzman,
  • Dikkatli ve özenli çalışan,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,
  • Vardiyalı çalışma sistemine ayak uyum sağlayabilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 3 yıl tecilli,

İŞ TANIMI

  • Sorumlu olduğu depo içinde reyon düzeninin sağlanması,
  • Stokların  günlük kontrol edilmesi ve eksik ürünlerin raflara yerleştirilmesi,
  • İnternet üzerinden gelen siparişlerin hazırlanması ve sevkiyat için yönlendirilmesi,
  • Gerektiğinde müşteri ile iletişime geçilmesi,
  • Deponun kalite kontrol süreçlerine uyulması,
  • Deponun temizlik ve düzeninin sağlanması.

Aday Kriterleri

Tecrübe: Tecrübeli veya tecrübeli olmayan adaylar

Askerlik Durumu: Yapıldı, Tecilli

Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun)

Pozisyon Bilgileri

Firma Sektörü: Mağazacılık (Ticaret)

Departman: Operasyon

Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı

Pozisyon Seviyesi: Hizmet Personeli

Personel Sayısı: Belirtilmemiştir

Ülke/Şehir: Muğla(Bodrum)

İş Başvurusu

Ülker Pazarlama Müdürü İstanbul

  • Üniversitelerin alakalı bölümlerinden mezun,
  • Benzer pozisyonda minimum 8 yıl, tercihen FMCG sektöründe profesyonel,
  • Dijital pazarlama süreçlerine hakim,
  • Pazarlama iletişimi faaliyetleri kapsamı içinde marka yönetimi, reklam, tanıtım, medya planlama ve satın alma, kampanya, fuar, organizasyon yönetimi, reklam bütçe ve raporlama alanında hususunda işinde uzman,
  • İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,
  • (Erkek adaylar için) askerlik hizmetini tamamlamış,
  • İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden/edebilecek.

İŞ TANIMI

  • Rekabet ile alakalı analiz ve araştırmalar yaparak aksiyon planı hazırlamak,
  • Yeni pazarlar araştırarak, müşteri ziyaretleriyle portföye yeni müşteriler kazandırmak,
  • İştiraklerin/Markanın mevcut pazar konumunun güçlendirilmesi veya yeni pazarlara giriş yapmasını sağlamak,
  • Pazarlama bütçesini belirlemek ve yönetmek,
  • Sosyal medya hesaplarını yönetmek, fotoğraf ve video çekimlerinin gerçekleştirmek ve web sitesi için blog yazıları için içerik üretmek,
  • Hedef kitle ile iletişim kurmak, müşteri ilişkilerini doğru biçimde yönetmek, müşteri veri tabanlarını korumak ve güncellemek,
  • Reklam ve kampanyaların hazırlanmasını sağlamak, basın yahut sektörel iletişim kanallarında kullanılmak üzere baskılı/dijital malzemeleri organize etmek,
  • Konferans, seminer, üniversite etkinlikleri gibi organizasyonları organize etmek,
  • Yurtiçi ve dışı sektörel fuarları takip ederek katılımcı olacaklarımız için çalışmaları yapmak.
Aday Kriterleri
Tecrübe: En az 8 yıl profesyonel adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Gıda
Departman: Pazarlama
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Orta düzey yönetici
Ülke/Şehir: İstanbul(Asya)(Sfakattepe)
İş Başvurusu

Ülker İletişim Adresleri

Maltepe Mh., Davutpaşa Caddesi 10, Topkapı İstanbul, Türkiye

  •  0 (212) 567 15 67 (pbx)
  •  Haritada Göster

Yıldız Holding

Yıldız Holding Genel Müdürlüğü Kısıklı Mah. Ferah Cad. No:1 Büyük Çamlıca Üsküdar İstanbul

  •  Haritada Göster
  •  Kroki Göster
  •  0 (216) 524 29 00 (212) 567 15 67 (pbx)

Yıldız Holding Kurumsal İletişim

Yıldız Holding Genel Müdürlüğü Kısıklı Mah. Ferah Cad. No:1 Büyük Çamlıca Üsküdar İstanbul

  •  Haritada Göster
  •  Kroki Göster
  •  0 (216) 524 29 00 (212) 567 15 67 (pbx)

Twitter: @yildiz_IM

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu