Başvurular

Uludağ Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor 2022

Uludağ Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Uludağ Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Uludağ Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Uludağ Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Bursa ilimizde yer almakta olan Uludağ Üniversitesi, yayınlamış olduğu iş ilanı ile anlaşmali personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Uludağ Üniversitesi ilan kapsamı içinde hemşire ve sağlık teknikeri alımı yapacaktır. Adaylar ilana 15 gün içinde başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Uludağ Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018
  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Başvuru Şekli, Yeri ve Zamanı

Uludağ Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 4.maddesinin (B) fıkrasına göre anlaşmali personel olarak istihdam edilmek üzere 28 Haziran 2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslarda bulunan Ek 2.maddesinin b fıkrasına göre 2016 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda gösterilen pozisyonda Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezimde görevlendirilmek üzere anlaşmali personel yerleştirmesi yapılacaktır.

KADRO ÜNVANI SAYI ÖĞRENİM DURUMU VE ARANAN NİTELİKLER Maaş Ödemesi
Hemşire 8 Fakülte yahut Yüksekokulların 4 yıllık Hemşirelik yahut Sağlık Memurluğu Bölümü nden mezunu olmak (Lisans) Özel bütçe
Sağlık Teknikeri (Radyoloji) 1 Üniversitelerin Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programından (Radyoloji) mezun olmak (önlisans) Özel Bütçe

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Başvuracak adaylarda 657 Sayılı Kanunun 48.maddesinde gösterilen genel şartlar aranır,
  • 2016 yılı KPSS (B) grubu P3 (lisans ve P93 (önlisans puanı esas alınacaktır.
  • 5917 Sayılı Kanunun 47.maddesinin S.fıkrası a) 2 bendi gereğince, 4/B anlaşmali personel olarak çalışmakta iken istifa sebebiyle anlaşmasi fesih edilenler; fesih tarihinden bu yana 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.
  • Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 4/B’ li olarak çalışıyor olmamak.
  • Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa yahut zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş yahut ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile bir cürümden hükümlü bulunmamak yahut soruşturma altında olmamak,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, tecilli yahut yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

Başvuru Şekli, Yeri ve Zamanı

Adayların bu ilanın gazete de yayım tarihinden bu yana 15 gün içinde istenen belgeler ve ilan ekinde yayına giren (www.uludag.edu.tr) İş Başvuru Formunu doldurarak Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi İnsan Kaynaklan Birimi’ne şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuruda istenen belgeler:

  • Diploma fotokopisi (geçici mezuniyet belgesi de kabul edilecektir),
  • KPSS B Grubu P3 puanı gösterir belge,
  • 1 fotoğraf,
  • 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • İş başvuru formu.

Sadece bir kadroya başvuru yapılabilecektir. Yerleştirmeye hak kazanan adaylar Uludağ Üniversitesi web sayfası (www.uludag.edu.tr) adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebligat mahiyetinde bulunacağından bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır. Bu makalemizde Uludağ Üniversitesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu