Başvurular

Devlet Kurumları 19 Bin 555 Polis, Memur, Sözleşmeli Kamu Personeli ve Sağlık Görevlisi Alımı Yapıyor

Devlet Kurumları 19 Bin 555 Polis, Memur, Sözleşmeli Kamu Personeli ve Sağlık Görevlisi Alımı Yapıyor, iş başvuruları bölümünde Devlet Kurumları 19 Bin 555 Polis, Memur, Sözleşmeli Kamu Personeli ve Sağlık Görevlisi Alımı Yapıyor ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Devlet Kurumları 19 Bin 555 Polis, Memur, Sözleşmeli Kamu Personeli ve Sağlık Görevlisi Alımı Yapıyor ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Devlet Kurumları 19 Bin 555 Polis, Memur, Sözleşmeli Kamu Personeli ve Sağlık Görevlisi Alımı Yapıyor

Kamu kurum ve kuruluşları aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanlarını Kamuilanlari.com olarak siz okuyucularımıza anlık olarak aktarıyoruz. Bu haberimizin detay kısmında de siz okuyucularımız için kamu kurumlarınca ilan edilen ve başvuru süreci devam eden alımları bir araya getirdik.

KPSS puan şartı olmadan, 50 KPSS puanıyla, 60 KPSS puanıyla yayımlanan tüm ilanları siz değerli okurlarımıza aktarıyoruz. 

Bu ilanlarda anlaşmali kamu personeli, sağlık personeli, kadrolu memur ve polis alım ilanları yer alıyor. İşte kurum kurum personel alımları

ALIM YAPACAK KAMU KURUMLARI

Devlet Personel Başkanlığı, Türkiye İş Kurumu, Basın İlan Kurumu ve çeşitli platformlar üzerinden ilan yayımlayan kurumların listesi şu biçimde;

Polis Akademisi Başkanlığı, Sağlık Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Belediye Başkanlıkları yer alıyor. Bu kurumlara dair listeler ve alım yapılacak kadrolar şunlar;

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI (2500 Personel Alınacak)

Polis Akademisi Başkanlığı paylaşımı yaptığı bir açıklama ile 2 bin 500 kadın erkek polis alımı bulunacağını açıkladı. PMYO kapsamı içinde yapılacak alımlara 2 bin 250 erkek 250 kadın polis alınacak. Alımlar lise mezunu adaylar içinden yaş ve TYT puan şartı ile alınacak. 

AİLE BAKANLIĞI İLANI 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesine bağlı olarak hizmet veren Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sayfası üzerinden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları için kamu personeli alımı yapılacağı ilan edildi. Büro Memuru ve Sosyal Yardım ve İnceleme Memuru kadrolarına yapılacak olan alımlar 60 KPSS puan şartıyla yayımlandı. 

SAĞLIK BAKANLIĞI İLANI (12 Bin Personel Alınacak)

Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımı için ilana çıktı. KPSS puan sıralaması üstünlüğüne göre yapılacak olan personel alımları ÖSYM üzerinden yapılacak. Mülakat olmayacak alımlara lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek. 

ADALET BAKANLIĞI İLANI (5 Bin Personel Alınacak)

Adalet Bakanlığı 5 bin Arabulucu alımı yapacağını ilan etti. KPSS puan şartı olmadan yayımlanan personel alım ilanına Hukuk Fakütesi mezunları başvuru yapabilecek. 

BELEDİYE PERSONELİ İLANLARI

Halen başvuru süreci devam eden fazla sayıda belediye memuru ve belediye işçisi alım ilanı yer alıyor. Bu ilanlarda en az okur yazar düzeysinden ilköğretim mezunu adaylar içinden belediye işçisi alımları olacak. İlanlarda lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar içinden belediye memuru alımları da yapılacak. 

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Kadrolara dair kısa bilgiler verdiğimiz ilanlar için aşağıda bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz.ü

Polis Akademisi Başkanlığı ilanı için TIKLAYINIZ

Sağlık Bakanlığı ilanı için TIKLAYINIZ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ilanı için TIKLAYINIZ

Adalet Bakanlığı ilanı için TIKLAYINIZ

Belediye Başkanlıkları ilanı için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu