Başvurular

Vakıfbank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

Vakıfbank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde Vakıfbank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Vakıfbank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Vakıfbank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

stajstaj

Vakıfbank staj başvurusu başlıyor!

Vakıfbank’ta staj olanağı için öğrenciler Vakıfbank’ın web sitesinden yahut diğer başvuru kaynaklarından staj başvurusu yapabilecekler. Vakıfbank staj ilanlarını haberimiz devamında bulacaksınızdır.

Bankamız insan kaynakları politikaları içinde stratejik bir öneme sahip olan eğitim sistemimiz, çalışanlarımızın gelişimini desteklemeyi, motivasyon ve iş tatmini yaratmayı hedeflemektedir.

Göreve yeni başlayan müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı ve memurların bankamıza adaptasyonlarını sağlamak, kurum kültürünü yerleştirmek ve temel bankacılık eğitimini vermek maksadıyla Eğitim Müdürlüğümüzce özel programlar içerisinde eğitim verilir.

Çalışanlarımıza kariyer planlarına uygun olarak görevlerinin gerektirdiği teknik eğitimler, kurum içi ve kurum dışı eğitimler olarak sunulmaktadır.

VakıfBank, benimsediği büyüme stratejisi ve sürdürdüğü yeniden yapılanma projesinin başarıya ve tespit edilen hedeflere ulaşmasının büyük ölçüde insan kaynağına dayandığı gerçeğinden hareketle işe alma, terfi, performans değerlendirme, kariyer planlama ve eğitim süreçlerinde iyileştirme çalışmalarına, aralıksız olarak sürdürmektedir.

VakıfBank personeli, geleceğe güvenle bakabilmenin ve VakıfBank’lı olmanın bunun bunun yanındalığını yaşamaktadır.

Buradan Vakıfbank’ın web sitesine gidip staj haberlerini inceleyebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu