Başvurular

Vakıflar Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor 2022

Vakıflar Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Vakıflar Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Vakıflar Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Vakıflar Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Vakıflar Genel Müdürlüğü yayınlamış olduğu iş ilanı ile anlaşmali personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Vakıflar Genel Müdürlüğü ilan kapsamı içinde 6 mimar ve 6 mühendis alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 11 Eylül 2017 ile 22 Eylül 2017 tarihleri içinde İnternet üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Vakıflar Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2017
  • Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvurusu

Vakıflar Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2017

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrası kapsamı içinde, 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara göre istihdam edilmek üzere, ayrıntıları aşağıda gösterilen 6 Mimar ve 6 Mühendis (İnşaat) alınacaktır. Adaylarda aranan başvuru şartları aşağıda verilmiştir.

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde bulunan genel şartları taşımak.
  • Sağlık durumu iklim değişikliklerine ve her çeşit yolculuk şartlarına uygun olmak,
  • ÖSYM aracılığıyla 2016 senesinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP3 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış yahut tecilli olmak.
  • Güvenlik soruşturması ve/yahut arşiv araştırması olumlu yanıtlanmak.

ÖZEL ŞARTLAR:

En az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerin alakalı bölümlerinden yahut bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu aracılığıyla kabul gören yurt dışındaki fakülte yahut yüksekokullardan mezun olmak,

UNVANI ATAMA YAPILACAK BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KONTENJAN

ADEDİ

MİMAR BİTLİS 2
ERZURUM 2
ŞANLIURFA 2
MÜHENDİS (İnşaat) BİTLİS 2
ERZURUM 2
ŞANLIURFA 2

Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvurusu

Başvurular, 11/09/201722/09/2017 tarihleri içinde Genel Müdürlüğünün internet sitesinde (www.vgm.gov.tr) yayına girecek “Başvuru Formu” doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılacaktır. Adayların fotoğraflarını ve diplomalarını elektronik ortamda taratıp başvuru formuna eklemeleri zorunludur.

Sadece internetten yapılan başvurular geçerli olup, ilanda gösterilen şartları taşımayan başvurular ile elden yahut posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Elektronik ortamda meydana gelebilecek aksaklıklardan dolayı, adayların başvurularını son güne bırakmamaları gerekmektedir. Adaylar, başvuru sırasında yalnızca bir birimi tercih edebilecektir. Birden fazla birimi tercih eden adayların başvurusu kabul edilmeyecektir. Adayların eşit puana sahip olmaları durumunda, diploma tarihi itibariyle önceden mezun olmuş olana, bunun da aynı olması halinde yaşı büyük olana öncelik tanınacaktır.

Yedek listede bulunan adayların hakları, sonuçların ilan tarihini takip eden 6 ay için geçerli olup, ardındanki alımlar için müktesep hak teşkil etmez. Sözleşmeli olarak istihdam edilecek personelin bu ilanda ve alakalı mevzuatta gösterilen şartları taşımadığının tespiti halinde, başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Ayrıca başvuru şartlarını taşımadığı ardındandan tespit edilenlerin anlaşmaleri tazminatsız ve bildirimsiz feshedilecektir. İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda olduğu tespit edilenlerin başvuruları geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacaktır.

Gerçeğe aykırı belge verdiği yahut beyanda olduğu tespit edilenler ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç açıklamasunda bulunulacak, haklarında yasal işlem yapılarak, atamaları yapılmış ise iptal edilecek ve Genel Müdürlük aracılığıyla kendilerine bir ücret ödenmiş ise yasal faizi ile birlikte tahsil edilecektir. İşe alınacak adaylar, yerleştirme sonuçlarının kendilerine açıklamalduğu tarihten bu yana işe başlamak için istenecek belgeleri tamamlayarak, belirlenecek zaman zarfında Genel Müdürlük İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına teslim edeceklerdir.

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 2’nci maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamı içinde, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın, 2016 senesinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP3 puan türüne göre en yüksek puana sahip adaydan başlamak üzere sıralama yapılır. Eler unvan ve atama yapılacak birim için kontenjan adedinin 2 katı kadar yedek liste belirlenecektir. Yerleştirme sonuçları, Genel Müdürlüğün internet sitesinde (www.vgm.gov.tr) açıklamalacak olup, bunun bunun yanında bireylerin adreslerine posta ile tebligat yapılmayacaktır.

İLETİŞİM ADRESİ:

Vakıflar Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Milli Müdafaa Cad. No:20 Kızılay/ANKARA www.vgm.gov.tr

0(312)415 5461 ve 0(312)41551 03

Bu makalemizde Vakıflar Genel Müdürlüğü aracılığıyla gerçekleştirilecek olan personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca müdürlük aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Vakıflar Genel Müdürlüğü iş başvurusu sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu