Başvurular

Şişecam Personel Alımı ve İş İlanları

Şişecam Personel Alımı ve İş İlanları, iş başvuruları bölümünde Şişecam Personel Alımı ve İş İlanları ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Şişecam Personel Alımı ve İş İlanları ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Şişecam Personel Alımı ve İş İlanları

Türkiye’nin en büyük cam ve türevi üretimler yapan şifrketi olan Şişecam Personel ve İşçi alımı yapacak. Kuruluşu çok eskiye dayanan Şişecam ekibinde çalışacak personeller aramakta. Şişecem İnsan kaynaklarının paylaşımı yaptığı ilana başvuracak adayların ön başvuru formlarını doldurmalarını beklemektedir. Şişecam personeli olmak için yazımızı okuyarak Şişecam şifrketina iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Şişecam Cam Üretimi Ve Cam İmalatı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün isteği ile 1935 senesinde İş Bankası vesilesi ile kurulan Şişecam bugün Avrupa’nın en prestijli fabrikalarından biri konumunda. Ülkemizin cam ürünlerine olan gereksinimini karşılamak için kurulan Şişecam, bugün 14 ülkede faaliyet göstermekte ve 150 ülkeye ihracatı ile küresel arenanın önder adaylarından biri olma özelliğini taşır. Pazarımız Dünyadır anlayışı ile 1960 senesinde dünyaya açılarak çeşitli faaliyetler ile büyümeye devam etmiştir. 2000 senesinden bu yana ise güney Afrika’dan kuzey Avrupaya, Latin Amerika’dan okyanusa açılarak faaliyet alanlarını genişletmiştir.

Şişecam satışlarının yüzde 60’ını yurt dışı ihracat satışları oluşturmaktadır. Ana iş kolları Düz cam, Cam ev eşyası, Kimyasallar ve cam ambalajdır. 22 bin çalışana istihdam kaynağı olan Şişecam, 43 üretim tesisi ile camın tüm alanlarında ve Soda-Krom kimyasalları üretiminde Türkiye’nin önderidir.

Şişecam Topluluğu içinde Trakya cam, Anadolu Cam, Denizli Cam, Soda Sanayii şirketleri bulunmakta ve hisseleri Şişecam’a ait olmaktadır. Cam sektörünün en büyük şirketi olma vizyonu ile yola çıkmış ve şimdilerde Türkiye’nin en büyüğü kabul gören Şişecam, Teknoloji ile uyumlu bi hayli hızlı çözümler sunan çevresine saygılı bir biçimde üretim yapan bir şirket konumundadır.

Şişecam Personel Alımı ve İş Başvurusu

Şişecam İnsan Kaynakları, Bugün ilerlenen gelişimin temsilcileri olarak gördüğü personellerine gereken değeri fazlası ile vermektedir. Profesyonel bir biçimde çalışan Şişecam İnsan Kaynakları her geçen gün kendini geliştiren ve çağa ayak uyduran çalışanların isteğine kulak asan ve personelleri için gerekli gelişimleri sağlamak maksadıyla çalışan bir yapıdadır. İşçilerin yetkinliğine ve performansına dayanarak doğru yere doğru personelleri konumlandırarak nitelikli iş gücünü sağlamada büyük rol oynamaktadırlar.

Şişecam Kariyerim portalı ile öğrenciler, Yeni mezunlar ve işinde uzman çalışanlara iş fırsatları ve staj şansı sağlamaktadır. Yurt dışında ve Yurt içinde iş olanağı sunan Şişecam başvuruları titizlikle elden geçirmektedir. Deneyimli çalışanlar için İşe alım süreci ön Başvuru, İngilizce testi ve değerlendirme araçları, Yetkinlik bazlı görüşmeler, değerlendirme merkezi uygulamaları ile teklif ve onay sürecinden sonra işe alım gerçekleşir.

Şişecam İş Başvurusu için kendi oluşturduğu kariyerim portalını tercih ederek iş ilanları yayınlar ve başvuruları kabul eder. Başvurular insan kaynakları aracılığıyla değerlendirilerek yürütülür. Şişecam üretim yaptığı yerleri ve Şişecam genel merkezinde çalışabilme olanağı sunulmaktadır. Şişecam şirketine işçi, personel ve eleman olarak da başvuruda bulunabilirsiniz. Şişecam Personel alımına iş başvurusu.

Paylaş2
Tweetle
Paylaş
Pin
2 Paylaşımlar

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu